Iohannis, mesaj pentru Crin: Parcă te-ai retras. Îmi amintesc că te-ai şi răzgândit

| 15 iul, 2014

Presedintele PNL, Klaus Iohannis l-a contrat destul de dur pe predecesorul sau in fruntea partidului. Intrebat fiind despre intrebarile ridicate de acesta intr-un interviu, liderul liberal a declarat:

“Imi amintesc ca parca s-a retras de peste tot… Imi amintesc si ca s-a razgandit. Nu mi s-a parut necesar ca presedintele care s-a retras de la conducerea partidului sa faca parte din comisia de negociere, dar tot prieteni ramanem prieteni chiar si cu mici intepaturi.”, a spus initial Iohannis.

“La unele din intrebarile sale am raspunsuri si cred ca destul de bune, la altele nu. Am aratat in Congres care este programul meu si proiectul meu prezidentiabil.”, a continuat el.

“In cazul in care voi parasi conducerea PNL fie ca voi fi ales presedinte, fie ca voi pierde si voi pleca Statutul prevede foarte clar ca viitorul presedinte va fi ales de partid si nu de fostul presedinte.”, a incheiat Ioannis.

Citeşte şi: Johannis îl atacă pe Ponta: surpriza din campania electorală pe tema reducerii CAS

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ