Iohannis: Nu contează dacă preşedintele demisionează sau nu, trebuie făcută lumină în cazul Mircea Băsescu

| 19 iun, 2014

Klaus Iohannis,  preşedintele interimar al PNL, a declarat joi, referindu-se la cazul în care este implicat Mircea Băsescu, fratele şefului statului, că nu contează dacă preşedintele demisionează sau nu, pentru că oricum trebuie să se facă lumină în acest caz.

'În primul rând justiţia trebuie să-şi facă treaba, cred că şi-o va face şi să ne lămurească dacă sunt adevărate sau nu sunt adevărate lucrurile care s-au spus. (...) Nici nu contează în momentul acesta dacă preşedintele demisionează sau nu demisionează, oricum trebuie făcută lumină în această speţă', a spus Iohannis.

Întrebat dacă suspendarea preşedintelui Traian Băsescu ar fi o soluţie viabilă în contextul scandalului în care este implicat fratele său, Iohannis a arătat că o astfel de discuţie este 'prematură'.

Citeşte şi: Victor Ponta îi cere lui Traian Băsescu să DEMISIONEZE

'E prematur să discutăm aşa ceva, este vorba de nişte acuzaţii care s-au făcut în spaţiul public. Există instituţiile abilitate care trebuie să facă lumină şi dacă se adeveresc, atunci vor urma anumite căi de rezolvare şi dacă sunt false, atunci putem să mergem pur şi simplu mai departe şi nu are rost să ne agităm', a arătat liberalul.

Citeşte şi: Declaraţia INCREDIBILĂ a lui Mircea Băsescu

El a reiterat ideea că situaţia în care este implicat fratele preşedintelui poate să aibă 'aspecte de siguranţă naţională', apreciind că nu se poate ca numele preşedintelui să fie precizat într-un context foarte grav, fără să existe 'de urgenţă' clarificări în acest sens.

Citeşte şi: Prima reacţie a lui Traian Băsescu: Sper ca varianta fratelui meu să fie REALĂ

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 aug, 2014
mflcWyUuYJk
HLzRSiFiGMx
Very valid, pithy, succtnci, and on point. WD. http://zetodzu.com [url=http://efccaaueuam.com]efccaaueuam[/url] [link=http://newwaytyna.com]newwaytyna[/link]
21 aug, 2014
OzidXkek
blooomseI5
We deiieftnly need more smart people like you around. http://wocpvzhvc.com [url=http://asqnuswsq.com]asqnuswsq[/url] [link=http://xbzyksbx.com]xbzyksbx[/link]
21 aug, 2014
6prIQLcknv
M2TX2JL46og4
This piece was a likfcajeet that saved me from drowning.
20 aug, 2014
PfZltGxn
ISSJpq5j6Qg
That takes us up to the next level. Great poistng.
18 aug, 2014
k8XiuLKAi
3oJn3Jf3Xi
Cred ca se uita foarte mult in deteazbrea asta focusata pe Basescu, ce reprezinta el de fapt. Basescu reprezinta o ideologie de dreapta, populista, cu anumite extreme nationaliste. Propunerea lui de a scadea in continuare taxele la o valoare unica de 12% reflecta politicile de dreapta. Ori, intr-o perioada de criza economca, mai ales de anvergura asta, cred ca doar o alianta PSD-PNL poate sa scoata tara din impas. PSD pentru ca promoveaza politici sociale, si PNL pentru ca pot tine in friu excesele posibile de cheltuieli pe programe sociale, si pentru ca pot incerca echilibrarea balantei pentru a permite dezvoltarea economiei. Din nefericire, deteazbrea in PNL a fost total acaparata de lupta electorala, si nu se aude nici o discutie despre principiul lor sacrosant de libertate a pietelor. Aici va fi punctul fragil in cooperarea PSD-PNL. Cred ca PNL se va impusca singur in picior daca vor continua, ca si pe vremea lui Tariceanu, sa incerce sa cistige electorat in fata PSD promovind vechea tema a asa zisilor comunisti din PSD.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ