Iohannis: Nu voi face rocada cu Antonescu la prezidenţiale

| 17 mai, 2014

Prim-vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Klaus Iohannis, a declarat, sâmbătă, că nu va candida la funcţia de preşedinte al României.

El a reiterat totodată că îl va susţine pe Crin Antonescu la alegerile care se vor organiza la sfârşitul anului pentru Preşedinţie.

''Partidul Naţional Liberal va lua peste 30% la europarlamentare. Candidatul PNL la Preşedinţie este Crin Antonescu şi voi face tot ce se poate pentru a-l sprijini'', a arătat acesta, într-o conferinţă de presă.

În ceea ce priveşte posibilitatea ca Iohannis să candideze la Preşedinţie, iar Antonescu să fie desemnat premier, prim-vicepreşedintele PNL a spus: ''E o chestiune simplă: nu luăm în considerare o astfel de rocadă''.

Klaus Iohannis a venit sâmbătă la Iaşi pentru a asista la ceremonia de beatificare a episcopului romano-catolic Anton Durcovici. Ulterior, Iohannis s-a întâlnit cu membri ai filialei judeţene a formaţiunii politice. 

Tot în cadrul vizitei la Iaşi, prim-vicepreşedintele PNL a vizitat Aeroportul Iaşi. În cursul serii va fi prezent la cea de-a VII-a ediţie a Galei Tinerilor Valori.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ