Iohannis nu vrea să fie votat decât de ardeleni, pentru că restul românilor sunt „suboameni” pentru el

| 30 oct, 2014

Prezidențiabilul ACL, Klaus Werner Iohannis, a făcut o nouă gafă memorabilă înainte de primul tur al prezidențialelor. În cadrul mitingului electoral din Piața Lucian Blaga din Cluj-Napoca, candidatul PNL-PDL a instigat la ură și dezbinare între români, prin transmiterea mesajului că dorește separarea Ardealului de restul României.

În discursul rostit la finalul mitingului, Klaus Iohannis a încurajat la generarea unor conflicte între românii în încercarea eșuată de a se da drept reprezentantul Ardealului. Președintele PNL, în loc să ofere încredere și speranță de mai bine pentru toți cetățenii români, a făcut discriminare și a cerut ardelenilor, pe care-i consideră superiori în țara noastră, să dea semnalul schimbării odată cu alegerile prezidențiale.

Însă ardelenii au dat de înțeles prin prezența în cadrul mitingului că nu îl doresc pe Klaus Iohannis Președinte. La eveniment au participat, potrivit presei locale, sub 10 000 de susținători ai candidatului PNL-PDL, cu mult mai puțini decât la manifestarea electorală organizată de PDL în martie 2014 tot în Piața Lucian Blaga.

Organizatorii mitingului estimau că vor strânge peste 15 000 de participanți, însă mulțimea s-a lăsat foarte mult așteptată pentru a-i acorda atenție și susținere prezidențiabilul ACL. Totodată, nici primarul Clujului, Emil Boc, nu a participat la eveniment, pentru că Iohannis nu întrunește calitățile necesare pentru a fi un bun Președinte pentru țară.

Mai mult, Klaus Werner Iohannis a preluat din nou discursul Președintelui demis Traian Băsescu când a vorbit despre „România noastră și România lor”. Ceea ce certifică faptul că România sub Klaus Iohannis va fi o Românie dezbinată în care unii români sunt superiori în raport cu alții, totul în funcție de regiunea în care te afli.

Și asta pentru că și în Timișoara Klaus-Ghinion-Iohannis a făcut apel la dezbinare între români și la pornirea unei noi revoluții la fel ca Revoluția din 1989. Iar aceste declarații de separare a Ardealului de restul țării făcute atât în Cluj, cât și în Timișoara au venit după ce Iohannis i-a insultat pe moldoveni pe Facebook, spunând despre aceștia că nu se ridică la gradul de civilizație cu care este el obișnuit.

Practic, candidatul ACL, Klaus Werner Iohannis, instigă la separarea României, așa cum Traian Băsescu în cei 10 ani de mandat a dus o politică discriminatorie față de români. Prin urmare, Iohannis se află la polul opus de principalul său contracandidat, Victor Ponta, care vrea să pună capăt dezbinării prin realizarea unirii românilor sub o singură Românie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

53 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 dec, 2014
cetatean
liniste,pace,binecuvantare tuturor romanilor.
Sa stam de vorba, sa vorbim, sa spunem cuvinte lungi,sticloase, ca niste dalti ce despart fluviul rece de delta fierbinte, ziua de noapte, bazaltul de bazalt.......(Cantec/Nichita Stanescu).Presedintele a fost ales! Inca ne confruntam cu discutii diferite deloc pozitive.Dar nu putem merge asa la infinit. Imi permit un sfat/ sa ne intelegem unii cu altii si sa vedem ce avem de facut impreuna atat in prezent cat si in viitor, ca sa fie spre binele tuturor.
03 dec, 2014
Francisc Portik
feritata
Trebuie sa ai mult tupeu sa scrii asemenea enormitati si sa ai pretentia sa fii si crezuta!! Nu T.Basescu i-a dezbinat pe romani ci incultura si incapacitatea unora dintre ei de a intelege cat de crunt sunt manipulati de niste obsedati stresati aflati in slujba unor hoti si corupti care au devalizat tara! Sa ne amintim de incercarile disperate ale parlamentarilor dirijati si comandati de varan,de a-l suspenda pe presedintele care a dat liber procurorilor sa-si faca treaba!Esecul acestor incercari a dus la impartirea romanilor in doua tabere,basistii care apara statul de drept si antibasistii care-i apara pe hotii si coruptii din politica si administratie!
03 dec, 2014
ion
Iohannis
Stimabile,te rog sa ma scuzi dar,trebuie sa-si scoti ochelarii aia pe care-i porti deoarece sunt toxici.Daca nu ai vazut manipularea lui basinescu,cel care a gadilat auzul prostimii cu ceea ce-i place ei,cu promisiunile desarte,care nu puteau fi facute de un presedinte normal la cap si la trup,atunci esti la fel ca "zeus"ala al tau si n-ai decat sa-l pupi unde l-a pupat si bocanel.
05 dec, 2014
nene
pentru francisc portik
intr-un procent mic ai dreptate..basica a instigat si prostimea a executat. Nu s-ar fi putut realiza manipularea fara ca masa de manevra sa accepte. Dar faza cu basistii care apara statul de drept, ei cei mai drepti dintre toti..cei de pe urma carora au de suferit cred ca si nepotii nostri, este ..penibila, daca nu-i o ironie ;)
01 dec, 2014
ALBU
M;U;E
D-na jurnalist,sant sigur ca nu conteaza comentariul meu,de aceea vreau sa va jignesc,(sa traiti mii de ani cu ce va baga mafiotii de psd-isti in gura)cu speranta ca va-ti vaccinat totusi,dupa atata efort intelectual,de nivelul tomberonului.
05 dec, 2014
miron
de ce-i nominalizezi doar pe psd-isti
pdl iti place? Ce ti-a placut mai mult la guvernarea de 10 ani cu pdl?
faptul ca
- AU INCHIS SPITALE, SCOLI,GRADINITE?
- AU MARIT TVA DE LA 16 LA 24 %
- AU TAIAT PENSII, SALARII, INDEMNIZATIA MAMELOR?
- AU FURAT CAT AU PUTUT DIN FONDURI EUROPENE? (vezi stadionul in panta marca udrea, etc.
Daca vrei sa te credem ca esti correct, spune despre toti..altfel ramai doar o coada de topor platita ca sa ABEREZI pe aici.. mars la latrina
28 noi, 2014
Eny
Romani nu va mai lasati manipulati! Suntem ROMANI indiferent din ce parte a tarii. Unde-i unire Este PUTERE!
Din pacate tot ce a facut guvernul pdl cu basescu in frunte a fost sa dezbine romanii. Sa-I instige pe unii impotriva altora, pe tineri contra batrani, pe cei din tara contra celor din diaspora, pe ardeleni contra moldovenilor si oltenilor. Sa nu uitati ca SUNTEM ROMANI, indifferent ca suntem moldoveni, munteni, olteni, banateni, dobrogeni! Sa nu uite Ardealul ca pentru ELIBERAREA LUI (SCOATEREA DE SUB JUGUL AUSTRO-UNGAR) S-AU JERTFIT SI STRABUNICII NOSTRI (unii moldoveni, munteni, dobrogeni, olteni).
Iar postacilor acestora platiti nu le acordati o importanta prea mare decat unei baligi pe care o eviti sa nu calci in ea. Mai baieti, sunteti penibili, este evident principiul utilizat de basistii vostrii instigator..DEZBINA SI DOMINA. Dar NU ne vom lasa, nu NE SUBESTIMATI..aa..si mai schimbati si lozincile astea, s-au cam prafuit. DUMNEZEU SA OCROTEASCA POPORUL ROMAN!
03 dec, 2014
Alex
Ca acest cretin,zice ca e neamt,nu face rau nimanui,dar sa zici ca un sas e neamt ,e prostie.Ungurii din ardeal,sunt sasii din transilvania,adica tigani(peiorativ).Asta e neamt cum sunt eu popa.Mai vedem de unde vine 'neamtul'
28 noi, 2014
robert
comunista convinsa ne aburesti cu articolele tale.......
probabil ca te plateste vreounul de la psd....:))))))0
hello!!!!! nu mai punem botul la vrajeala voastra ieftina pitzipoancelor....
pur si simplu ne-am saturat de comunistii tai nesimtito!!!!! le faci si reclama!!!! poate le iei si o m..e!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ