Iohannis: PNL are o şansă bună să guverneze în 2015 sau cel târziu în 2016

| 19 mai, 2014

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat luni, la Craiova, în cadrul unei întâlniri electorale cu câteva sute de liberali din Dolj, că dacă Crin Antonescu va fi ales preşedintele României, nu înseamnă că PNL ajunge automat la guvernare, însă are o şansă bună să guverneze în 2015 sau cel târziu în 2016.

'Nu suntem nici naivi, nici de altă natură. Ştim foarte bine că dacă se alege preşedintele Crin Antonescu, asta nu înseamnă că automat guvernăm, dar de fiecare dată după alegerile prezidenţiale au avut loc mişcări pe scena politică: regrupări, reorganizări, reorientări şi noi avem o şansă bună să guvernăm după prezidenţiale - sau în 2015 sau cel târziu în 2016', a spus Iohannis.

Prim-vicepreşedintele PNL a mai afirmat că ieşirea PNL de la guvernare nu înseamnă dispariţia partidului de pe scena politică.

'Să nu creadă cineva că am făcut un pas înapoi ca să dispărem de pe scena politică. Noi vrem să guvernăm ţara. Noi, PNL, mergem hotărâţi în toate alegerile, avem tandemul Antonescu şi cu mine şi dorim să mergem mai departe. Acum facem campanie pentru europarlamentare, dar unui partid serios îi şade bine cu un plan. Cu toate că suntem în europarlamentare, sâmbătă am lansat la Bucureşti un program economic pentru viitorul guvern care va fi PNL (...) Noi nu avem un plan pe două zile, noi propunem românilor un program economic pe 10 ani: relaxare fiscală, reindustrializarea României, modernizarea agriculturii, crearea unei clase de mijloc de care România să fie mândră. Pentru asta începem cu europarlamentarele, unde avem cea mai bună echipă', a mai afirmat primarul Sibiului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ