Iohannis: PNL poate câştiga europarlamentarele şi prezidenţialele

| 04 apr, 2014

Prim-vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Klaus Iohannis, a declarat, vineri, că liberalii pot câştiga alegerile europarlamentare şi pe cele prezidenţiale.

'Noi suntem echipa care putem să câştigăm europarlamentarele şi prezidenţialele', a spus Iohannis, în timpul lansării candidaţilor pentru europarlamentare de la Sibiu.

Prim-vicepreşedintele PNL a mai spus că echipa liberală poate rezolva 'toate problemele României'. 'Noi toţi suntem echipa care poate să rezolve problemele României', a promis Iohannis.

Acesta s-a arătat foarte încrezător în forţa liberalilor, adăugând că PNL-ul are cea mai bună echipă de candidaţi la europarlamentare. 'Cred că noi, PNL, avem cea mai bună echipă. Nu degeaba sloganul este cu eurocampionii', a menţionat primarul sibian.

Iohannis a anunţat joi, într-o conferinţă de presă, că nu o să demisioneze şi nu o să fie demis din vreo funcţie politică, dacă rezultatul la alegerile europarlamentare nu va fi cel propus, adică de cel puţin 20%. 

'Nici nu o să demisionez, nici nu o să fiu demis din vreo funcţie politică şi nici nu mi se pare o soluţie la ceva. Oricare va fi rezultatul, va fi analizat în conducerea partidului şi, desigur, dacă va fi cazul, se vor lua măsuri', a explicat joi, Klaus Iohannis.

Întrebat dacă liberalii şi-au propus între timp un scor mai mare, de 25%, la europarlamentare, Klaus Iohannis a răspuns: 'Nu cunosc aşa ceva'.

Prim-vicepreşedintele PNL a anunţat că va fi prezent la mitinguri electorale şi în afişele pentru campania pentru europarlamentare. Iohannis nu se consideră 'locomotiva' electorală a PNL şi spune că prezenţa sa în campanie 'sigur nu strică', însă rămâne de văzut cât de mult va ajuta pentru obţinerea de mai multe voturi.

Cu această ocazie, Iohannis a spus că la europarlamentare se aşteaptă la 'un absenteism pronunţat'.

Vineri, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Sibiu are loc lansarea candidaţilor PNL la europarlamentare, în prezenţa conducerii partidului şi a membrilor şi simpatizanţilor. După discursul susţinut de Klaus Iohannis, la prezidiu a luat cuvântul liderul PNL, Crin Antonescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ