Iohannis, Ponta și Băsescu dețin sute de sticle de vinuri de colecție în Crama Cricova

| 12 oct, 18:07

VINURI DE COLECŢIE. Politicienii români Traian Băsescu, Klaus Iohannis și Victor Ponta dețin sute de sticle de vinuri de colecție care sunt păstrate în Crama Cricova, în beciuri săpate la 80 de metri sub pământ, potrivit click.ro.

VINURI DE COLECŢIE. „Au câte 200 de vinuri fiecare din soiurile Cabernet, Codru, Gewurz Traminer, Cahor, Marsala şi Grătieşti. Sunt de colecţie şi le-au primit cadou atunci când au fost la noi în vizită oficială”, a declarat Pavel Karamazi, unul dintre ghizii de la Cricova, potrivit sursei citate.Dacă Taian Băsescu are colecţia intactă, Iohannis şi Ponta au dat iama în ea, ar Principesa Margareta a cam golit-o, scrie sursa citată.„Sticlele se dau cadou o singură dată, iar rezerva nu se mai înnoieşte. Când doresc să bea din vin, dau comadă şi noi îl trimitem acolo unde suntem anunţaţi”, spun cei de la Cricova.

Angela Merkel, Vladimir Putin sau Donald Tusk îşi ţin şi ei licorile în faimoasa cramă. Aceştia au primit de la Cricova câte 460 de sticle.

Și oamenii obișnuiți pot avea pripriile rezerve de vinuri la Crama Cricova, unde se plătește suma de 400 de euro pe an pentru închirierea locului şi alţi bani pentru cumpărarea sticlelor cu licoarea bahică.

Citeşte şi: 19 cele mai frumoase locuri de vizitat de lângă România

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ