Iohannis: Pregătirea mea pentru prezidenţiale constă în sprijinirea lui Antonescu

| 19 mai, 2014

Prim-vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal, Klaus Iohannis, a declarat luni, la Târgu-Jiu, că pregătirea sa pentru alegerile prezidenţiale constă în sprijinirea candidatului partidului, Crin Antonescu, fiind vorba clar despre un tandem care există deja din anul 2009.

"Mă pregătesc foarte bine (pentru prezidenţiale-n.r.), eu personal am declarat de când am intrat în partid, vreau să-l sprijin pe Crin Antonescu, avem candidat, avem echipă cum se spune, pregătirea mea în a-l sprijini pe candidatul nostru. Vorbim clar de un tandem şi, mai în glumă mai în serios, acest tandem există deja de un mandat, din 2009, când am avut prima apariţie publică în tandem când a candidat la prezidenţiale şi am avut plăcerea şi onoarea să fiu atunci în echipa de sprijin. Dorim să continuăm în echipă, facem echipă bună şi de asta chiar dacă sună straniu, nu ne pregătim numai pentru prezidenţiale, ci şi pentru guvernare. Fie la sfârşitul acestui an, fie în 2015, fie cel târziu în 2016, tandemul este simplu, Crin Antonescu preşedinte şi eu prim-ministru desemnat", a spus Iohannis, citat de Agerpres.

În context, el a mai spus că nu crede că se va schimba situaţia după alegerile europarlamentare în cazul în care partidul nu va obţine scorul dorit, iar în ceea ce priveşte sondajele efectuate în ultima perioadă, prim-vicepreşedintele liberal a menţionat să reprezintă 'partea unei campanii puţin îndreptată împotriva PNL-ului'.

'Eu nu cred că se schimbă situaţia după europarlamentare în cazul în care nu obţinem scorul dorit, există acea declaraţie a domnului Antonescu în spaţiul public care a produs multă vâlvă, dacă nu obţinem 20% la sută. Eu calculez scenariul în care obţinem, am toată asigurarea din organizaţiile unde am fost şi am fost în destul de multe, stăm destul de bine, nu văd niciun motiv pentru care am intra în panică. În media ni se spune că suntem un partid mai mic şi vom obţine mai puţin, sunt sondaje care arată diferite rezultate, cred că asta este şi partea unei campanii puţin îndreptată împotriva PNL-ului, eu sunt foarte optimist şi nu cred că vom ajunge în situaţia în care trebuie să discutăm şi altceva decât ceea ce v-am spus. Dacă se va întâmpla ceva şi vom lua o decizie, o vom lua în partid şi o vom comunica tuturor', a conchis Iohannis.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ