Iohannis renunţă la dezbaterile cu Ponta şi anunţă "sfârşitul campaniei electorale"

| 10 noi, 2014

Alegeri prezidenţiale 2014. Klaus Iohannis a anunțat într-un mesaj video publicat luni pe pagina sa oficială de Facebook că "astăzi s-a terminat campania electorală", confirmând astfel scenariul că tot jocul din ultimele zile a fost doar unul prin care să prelungească momentul refuzului oficial al confruntării față în față cu Victor Ponta.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. "Astăzi s-a terminat campania electorală, s-a terminat cu politica. A început săptămâna oamenilor", le-a transmis Iohannis susținătorilor săi de pe pagina de Facebook, scrie România TV.

Punând alegătorii în prim-planul ultimei săptămâni de campanie, Iohannis face un pas în spate și recunoaște practice că nu dorește să participe la nicio dezbatere cu adversarul său din turul II, Victor Ponta. Discuțiile despre organizarea unei dezbateri între candidați se încheie, astfel, cu mesajul lui Iohannis că "s-a terminat campania".



În ultimele zile, voci din zona PSD, dar şi din spaţiul mediatic i-au reproşat candidatului ACL, Klaus Iohannis, că fuge de cele patru dezbateri directe pe care ar fi trebuit să le aibă cu Victor Ponta. În această seară, la România TV, Ponta va da curs invitaţiilor primite din partea televiziunilor de ştiri.

Citeste mai mult pe RTV.NET

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ