Iohannis: USL este de domeniul trecutului şi, indiferent de rezultat, NU se reface

| 19 mai, 2014

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, luni, la Craiova, în cadrul unei întâlniri electorale cu câteva sute de liberali din Dolj, că USL este de domeniul trecutului, chiar dacă aceasta nu a fost o decizie uşoară, pentru că raţiunea unui partid politic este de a fi la putere şi de a guverna ţara.

Iohannis a mai spus că încă de la începutul guvernării USL lucrurile nu au mers bine, iar PNL a ieşit de la guvernare pentru că nu a dorit să îşi încalce principiile şi să le spună minciuni oamenilor.

'Unii dintre dvs. vă amintiţi de campania pentru alegerile parlamentare din 2012, când USL era în mare vogă: noi cu PSD promiteam oamenilor schimbarea regimului, scăpăm de un sistem unde omul a fost privit doar ca o mărime statistică, scăpăm de baroni, scăpăm de un regim autoritar. Noi, PNL, am spus aceste lucruri fiindcă le-am crezut, dar, ghinion, alţii au făcut alte planuri. Încă de la începutul guvernării USL lucrurile nu au mers întotdeauna bine. Şi probabil vă amintiţi că au fost aşa numitele şi comentatele crize din USL, în care lumea dădea pronosticuri de genul: USL mai ţine o săptămână sau o lună. A ţinut, fiindcă noi, PNL, am dorit să facem ce am promis oamenilor şi am lăsat de la noi o dată, de două ori, de trei ori, dar noi nu am dorit să călcăm principiile în picioare pentru care am intrat în campanie, nu am dorit să dezamăgim oamenii şi în final am ajuns în situaţia în care nici măcar nu am putut pune oamenii noştri pe poziţiile noastre. Şi atunci de dragul oamenilor am plecat de acolo. USL este de domeniul trecutului. Să nu-şi imagineze cineva că a fost o decizie uşoară. Raţiunea unui partid politic este de a fi la putere şi de a guverna ţara', a spus prim-vicepreşedintele PNL.

Potrivit lui Klaus Iohannis, pentru PNL nu a fost uşor să iasă de la guvernare şi nu este uşor nici acum, pentru că în multe organizaţii au apărut probleme, un exemplu în acest sens fiind şi organizaţia din Dolj. Prim-vicepreşedintele PNL a catalogat expresia 'USL trăieşte', drept o 'minciună' prin care oamenilor li se dă o speranţă falsă, pentru că USL nu se reface. 'Acest lucruri să nu vă tenteze. Nici la nivel naţional şi nici în Dolj USL nu se reface. Sunt în situaţia de a vă spune că indiferent ce rezultat vom obţine, USL nu se reface. Oricine vă spune aşa ceva, vă minte', a mai afirmat prim-vicepreşedintele PNL.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ