ION Cristoiu: Klaus Iohannis alege SOLUȚIA IMORALĂ - Dan Voiculescu

| 29 dec, 2014

Jurnalistul Ion Cristoiu publică pe blogul personal un scenariu care ar putea aduce la guvernare partidul fondat de Dan Voiculescu.

Acoliții lui Dan Voiculescu folosesc amvonul Antenei 3 pentru a susține că Partidul Conservator trebuie să-și afirme mult mai profund identitatea de partid de Dreapta. Care identitate – ați ghicit! – e pusă la îndoială de participarea la Coaliția cu PSD.
E limpede că Dan Voiculescu a ordonat din pușcărie această campanie vizînd răsturnarea lui Daniel Constantin și, mai ales, trăncăneala despre adevărata identitate a PC:

Cea de partid de Dreapta. Dacă PC e partid de Dreapta și, mai ales, dacă alianța cu PSD îi pune la îndoială identitatea, ce concluzie se poate trage? Că Partidul Conservator trebuie să rupă alianța cu partidul de Stînga care e PSD și să între în alianță – de data asta naturală – cu PNL, scrie Ion Cristoiu.

Citește și: ION CRISTOIU, atac fără milă la IOHANNIS: Greşeli HALUCINANTE în prima săptămâna de mandat

Cele două fapte aparent inexplicabile – Cultivarea lui Klaus Iohannis de către Antena 3 și prezența liderilor PNL la televiziunea lui Dan Voiculescu – se dovedesc perfect explicabile. Ele fac parte din pregătirea unei noi soluții imorale: Cea a lui Klaus Iohannis.

Desigur, manevra e pregătită de liderii PNL. El, Klaus Iohannis, nu se va compromite asumîndu-și fățiș soluția imorală, cum a făcut Traian Băsescu în 2004. Ca de obicei, va refuza să-și spună opinia despre trecerea PC – după debarcarea lui Daniel Constantin de către Familia Voiculescu – de partea PNL, pentru ca PNL să pună mîna pe guvernare.

Ofițerii acoperiți din presă vor lăuda din nou Tăcerea de Mărit Padișah a lui Klaus Iohannis. Soluția imorală ar fi imposibilă însă dacă Antena 3 nu i-ar sufla în fund, cu trompeta, lui Klaus Iohannis.

Ca și prezența liderilor PNL în studio, cultivarea lui Klaus Iohannis de către Antena 3 e preludiul la marele coit care va fi Alianța dintre PNL și PC sub Înaltul Patronaj al lui Klaus Iohannis.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 dec, 2014
Victor Modoran
Iohannis este urat
Asa este tov. Cristoiu, este urat!
29 dec, 2014
Cozma Lavinia
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d
29 dec, 2014
Victor Modoran
Proiectam CASE IEFTINE
Proiectam case ieftine la preturi modice pe perioada iernii - pentru a se executa in trei saptamani, la primavara. Scrie-mi la [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ