Ion Cristoiu îi TRANSMITE un mesaj DUR lui Ion Iliescu

| 29 noi, 2014

Unul din cei mai importanţi jurnalişti de după 1989, Ion Cristoiu, scrie pe blogul său că fostul preşedinte Ion Iliescu ar trebui să plece din PSD.

"Ion Iliescu are 84 de ani. Joi, 27 noiembrie 2014, la ședința Comitetului Executiv Național al PSD s-a proțăpit în prezidiu de-a dreapta lui Victor Ponta și  a început să dea indicații ca pe vremea cînd era prim secretar PCR la Iași.
Mulți dintre cei din sală îi pot fi fii sau chiar nepoți.

Victor Ponta are 42 de ani. Îi poate fi nepot lui Ion Iliescu. Asta ar fi una din explicațiile faptului că nimeni nu-i spune lui Ion Iliescu să-i lase și pe alții să conducă Partidul acesta, să nu-i mai bată la cap cu indicațiile sale, să nu mai considere PSD un fel de proprietate a sa pe viață.

Citeşte şi: Sebastian Ghiţă şi-a dat demisia din PSD

Sebastian Ghiță a avut curaj să-i spună să-i lase și pe alții să conducă PSD. A înțeles Ion Iliescu că obsesia lui de a se considera un fel de Aiatolah al PSD e nu numai o eroare politică, e și un atentat la bunele moravuri? Firește că nu.

Vineri, Ion Iliescu a trimis PSD o Scrisoare deschisă despre situația din partid și despre ce indică el să se facă .
Epistola debutează cu această trăsnaie:
PSD este partidul Revoluției, prin filiația FSN-FDSN-PDSR-PSD. Prin Revoluție, România a făcut cea mai radicală ruptură de comunism din Estul Europei. Că partidul n-a știut să spună apăsat aceste lucruri, e greșeala noastră.

Citeşte şi: Sebastian Ghiță, replici dure după scrisoarea președintelui de onoare al PSD: Un partid nu e un CAP

După Ion Iliescu PSD a pierdut a treia oară alegerile prezidențiale, pentru că n-a știu să spună apăsat că el, PSD, a făcut Revoluția din decembrie 1989! A venit momentul ca lui Ion Iliescu să-i spună să meargă să se culce nu numai liderii PSD; dar și doctorii!", scrie Ion Cristoiu pe blog.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 dec, 2014
BLU
Anti-comunisti
iliescu in prostia lui tot tinde sa apara cu sau vara vointa lui pe pagini de ziare si pe la tv, hai sa-l facem sa nu mai apara!
Hai sa-i dam o lectie acestui nemernic. va plati in ani de puscarie, ca o duce asa peste 100 de ani si ne intoxica pe toti.
30 noi, 2014
constantin larion
MANIFEST
ROMANI CAT VETI MAI PUTEA SUPORTA TRAGEDIA VETII VOASTRE....
ROMANIA A FOST FURATA SI DISTRUSA DIN PRIMA ZI DUPA EVENIMENTELE DIN 1989. IN PROSTIA LOR ROMANII AU INDEPARTAT UN REGIM COMUNIST SI AU VOTAT PENTRU ALT REGIM COMUNIST CONDUS DE ION ILIESCU. ACEST COMUNIST UN OLIGARH PROLETAR SERVANT AL REGIMULUI CEAUSESCU UN OPINCAR CARE A PARVENIT PRIN POLITICA COMUNISTA CU UN CAP PLIN DE PROSTIE SI DOCTRINA COMUNISTA UN PRESEDINTE CARE A FORMAT CEL MAI DEZASTRUOS SISTEM DE DISTRUGERE A ROMANIEI SI A POPORULUI SAU. ILIESCU A FOST ARHITECTUL POLITICII ROMANESTI DE LA 90 IN PREZENT , A FOST PRIMUL CARE A PUS BAZELE NOULUI SISTEM POLITICO-ADMINISTRATIV PRIN CARE SE CONDUCE SI ADMINISTREAZA ROMANIA IN ACEST STIL FRAUDULOS SI MINCINOS. EL A FOST CEL CARE A PROMULGAT SI IMPLIMENTAT JAFUL SI HOTIILE FACUTE DE TOATA GASCA DE MINISTRII SI DEMNITARI CONDUSI DE ACEST TRADATOR AL TARII ION ILIESCU. CEAUSESCU A CREAT INDUSTRIE SI ECONOMIE NATIONALA IAR ILIESCU A SUBMINAT-O....A DIPARUT TOTATA AVERAEA ROMANIEI. IATA CINE TREBUIE SA FIE PEDEPSIT IN STILUL IN CARE A FOST PEDEPSIT CEAUSESCU. REGIMUL ILIESCU A CREAT CEA MAI PUTERNICA RETEA MAFIOTICA SI UN SISTEM DE FRAUDARE TOTALA A ROMANIEI NUMITA PSD . PSD A AVUT CEI MAI CRIMINALI PREMIERI , PETRE ROMAN SI ADRIAN NASTASE OAMENI CARE DIN SARACIA LOR COMUNISTA S-AU TREZIT BRUSC IN MAINI CU TOATA AVERAEA ROMANIEI PE CARE AU JEFUIT-O FARA CA SEFUL LOR ILIESCU SA LE FACA NIMIC. OAMENI CARE AU CREAT CEA MAI DIABOLICA STRUCTURA MAFIOTICA DE PRIVATIZAREA A INDUSTRIEI ROMANESTI ACUMULAND AVERI COLOSALE PRIN VANZAREA RESURSELOR NATURALE ALE TARII SI INDUSTIA CARE ERA BUNUL NOASTRU A TUTURORA FACUT DIN SACRIFICIUL GENERATILOR DE PARINTI . CUM A PUTUT ACEST INDIVID ILIESCU SA STEA PASIV LA TOATA ACEASTRA DISTUGERE IN MASA A TARII ?.....
ION ILIESCU A CREAT CEA MAI EXPERMENTATA MASINA DE DISTRUGERE NUMITA PSD; UN PARTID, DE FAPT O RETEA MAFIOTA (CUM A SPUS V. CATARAMA). OPORTUNISTI CARE NU SUNT CAPABILI DE A-SI CASTIGA CINSTIT EXI
30 noi, 2014
VIGO
s- A GASIT
CINE SA COMENTEZE, SIMBRIASUL DE SERVICIU, ARDEI UMPLUT CRISTOIU. TE-AI PLIMBAT PE LA TOATE TELEVIZIUNILE , AI SCHIMBAT TABERELE CA PE CIORAPI, NIMENI NU TE MAI CREDE , TE-AI SPURCAT SI CU BANII LUI GHITA . SIKTIR iiii
30 noi, 2014
civis rumanum sum
O lovitura...
... de ranga-n teasta i-ar fi ajuns, la timpul potrivit.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ