Ion Cristoiu, "profeţie" despre viitorul PRO TV

| 16 mai, 2014

Ion Cristoiu face un anunţ surpriză legat de viitorul celui mai popular post de televiziune de la noi, Pro Tv, care trece print-o perioadă de criza la ora actuală.

1. În presă, brandul bate oamenii. Cînd Constantin Mille a plecat de la Adevărul ca să facă ziarul Lupta, brandul Adevărul i-a supraviețuit. Ziarul Lupta a fost un eșec. Pentru români, și dacă la Pro Tv s-ar produce o capră în locul unei starlete plecate laAntena 1, postul făurit de Adrian Sârbu tot întruchiparea profesionalismului modern, seducător, ar rămîne. 2. Antena 1 a fost și este în planul televiziunilor generaliste corespondentul Antenei 3din planul televiziunilor de știri. Banii vîrîți de Dan Voiculescu în post n-au reușit și nu vor reuși în veci să scoată Antena 1 din zona de catrințe și ițari, chiar dacă ițarii sunt Armani, iar catrințele minijupe. Și asta pentru că Trustul Antenelor reflectă personajul anacronic, prăfuit, zadarnic lustruindu-se, care e Dan Voiculescu în politică, a scris Ion Cristoiu pe blog.

 

 

Tag-uri: Ion Cristoiu, Pro TV
loading...

Ştirile orei

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ