ION CRISTOIU: Sigur este că GEORGE MAIOR ştia că îşi depune demisia şi a vrut să iasă în glorie

| 27 ian, 21:27

Când vine vorba despre servicii secrete, puţine lucruri sunt lăsate la întâmplare. "E o demisie după atâta timp şi, fiind plină de secretoşenii, dă posibilitatea înfloririi a tot felul de zvonuri", este de părere Ion Cristoiu. Demisia vine la capătul unui comportament absolut nefiresc al lui George Maior, a comentat jurnalistul invitat la Telejurnalul TVR.

Spuneam că normal ar fi şi normal era şi din partea domnului George Maior ca a doua zi după instalarea domnului Klaus Iohannis să se ducă, ştiind şi întreaga presă, să-şi depună demisia, urmând ca noul preşedinte să spună dacă va continua să lucreze. Aşa ar fi civilizat (...) acuma este altceva. E o demisie după atâta timp şi fiind şi plină de secretoşenii, din câte vedeţi nimeni nu răspunde, dă posibilitatea înfloririi  la tot felul de zvonuri, spune Ion Cristoiu.

Demisia vine la capătul unui comportament absolut nefiresc al lui George Maior, a ţinut să sublinieze invitatul Telejurnalului.

"Îl ştim, îl ştiţi şi dvs., îl ştiu şi eu. I-am luat şi eu un interviu, era să adorm în timpul interviului, chiar eu ca moderator. Domnul George Maior era excelent în a nu spune nimic, ca orice şef de serviciu. Dacă aţi observat, ultimul interviu, care a fost şi înregistrat şi şi acceptat de domnia sa, în ultimul interviu a avut o atitudine destul de nefirească pentru  domnia sa, pentru molcomia sa faţă de CCR. Şi vă mai atrag atenţia asupra unei noutăţi - duminică a intrat în direct la B1 cu un drept la replică. (...) Era să leşin. Nu l-am auzit... De regulă SRI-ul nu intervenea nici cu purtătorul de cuvânt",atrage atenţia Ion Cristoiu.

Din nefericire, şi trebuie să spun ca gazetar, această secretoşenie e cumplită. Normal era să avem deja o explicaţie din partea preşedintelui, subliniază jurnalistul. 

"Sigur este că domnul George Maior ştia că îşi depune demisia şi a vrut să iasă în glorie". Totul după modelul CIA, crede Ion Cristoiu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 ian, 07:59
Adam
Afacere tip franciza
Cea mai serioasa oferta de lucru! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ