Ion Iliescu, despre ieşirea Gabrielei Firea: A fost o stângăcie

| 13 oct, 2014

Fostul preşedinte al României, Ion Iliescu, consideră că senatorul Gabriela Firea, purtătorul de cuvânt al campaniei prezidenţiale a PSD, a avut o ieşire nepotrivită prin declaraţia referitoare la referitoare la candidatul ACL, Klaus Iohannis, şi preşedinţii care nu au copii.

"Eu sunt unul din ăştia. Nepotrivită ieşirea Gabrielei. Eu am toată simpatia pentru Gabriela Firea, dar n-am înţeles ieşirea asta a ei. A fost o stângăcie.', a spus Iliescu, luni seara, într-o conferinţă de presă desfăşurată la finalul lansării cărţii sale 'Destinul unui om de stânga. Amintiri', desfăşurată în Aula Bibliotecii Centrale Universitare 'Carol I'.

Citeşte şi: Preşedintele CNCD: O decizie privind declaraţiile Gabrielei Firea va fi luată cel târziu săptămâna viitoare

El a menţionat că deşi a avut cu soţia sa 'o relaţie bazată pe afecţiune totală', nu au avut copii.

"Se întâmplă în viaţă. Eu cu soţia mea ne cunoaştem din tinereţe. De la 18 ani. Şi am avut o relaţie bazată pe afecţiune totală. Viaţa a făcut astfel, de n-am putut avea copii. S-a şi străduit, dar...Deci se întâmplă. Nu clamezi... Sunt oameni care au copii mai mulţi. Să le trăiască, dar nu le e uşor să crească copii... Nu din comoditate şi din lipsă de a avea copii. Dar se întâmplă. Aşa că trebuie judecată viaţa aşa cum e şi nu cum ne-o închipuim noi fiecare în parte', a mai spus Ion Iliescu.

Purtătorul de cuvânt al campaniei prezidenţiale a PSD, senatorul Gabriela Firea, a declarat marţea trecută, într-o conferinţă de presă, că în toate statele civilizate cei care doresc să ajungă preşedinţi provin din familii complete, sunt căsătoriţi, au copii, nepoţi, au trecut prin toate etapele vieţii. Ulterior, Gabriela Firea a afirmat că sensul declaraţiei sale referitoare la preşedinţii care au copii a fost denaturat de staff-ul lui Klaus Iohannis 'pentru a se victimiza şi pentru a-i face să creadă pe românii fără copii' că s-a referit la ei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 oct, 2014
tadeus
A
avut de la cine sa invete IUliescu ne facea legionari pentru piata Universitatii
Ne facea golani vinduti nu stiu cui
Asa ca i-ai fost un profesor lui Firea santajista
Nu a avut timp sa se prezinte la audieri dar cind i s-a spus un adevar in fata ea si cu bolsevicul Bolcas au dat fuga la Procuratura sa depuna plingere.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ