Ion Ţiriac, declaraţie uimitoare despre Simona Halep

| 07 mai, 2014

Omul de afaceri român, care este și proprietarul puternicului turneu de tenis de la Madrid, crede că Simona Halep se poate impune în competițiile cele mai puternice din lumea tenisului.

"E numărul cinci în lume, e mare lucru! Poate să câștige un Grand Slam, e posibil, e și probabil, însă trebuie să aibă și puțin noroc", a spus Țiriac, citat de Digisport.

Acesta mai crede că jucătoarea în vârstă de doar 22 de ani, care a cucerit șase titluri WTA în sezonul trecut, este ”o mare campioană mică”.

”Îi lipsesc 20 de centimetri ca statură. Este absolut logic să compenseze acești 20 de centrimetri cu inteligență, cu mișcare în teren și cu poziție în teren. Cred că e ușor de corectat ceea ce îi lipsește la serviciu, dar stă acolo, când stă pe linie și răspunde extraordinar de repede”, a mai spus Țiriac.

Simona Halep va juca azi, în turul doi de la madrid, în fața ibericei Lara Arrubarrena, în fața căreia pornește cu prima șansă.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ