Ion Ţiriac, despre marele său regret. "A fost nenorocirea VIEŢII MELE!"

| 05 feb, 2014

Miliardarul roman Ion Ţiriac, care pe langa tenis a practicat si hocheiul pe gheata, a dezvaluit ca marele sau regret il reprezinta boicotarea de catre Romania a JO de iarna din 1960, organizate la Squaw Valley, California (SUA). El trebuia sa participe la Olimpiada cu echipa nationala de hochei.

Boicotarea de catre Romania a JO de iarna din 1960 este marele regret al lui Ion Ţiriac.

"In 1960 a fost o tragedie, a trebuit sa boicotam Jocurile Olimpice pentru ca Germania nu a fost admisa. Noi, tovarasii, am boicotat Jocurile Olimpice cu bagajele la usa, pentru ca asa am vrut noi... E nenorocirea vietii mele! Am muncit patru ani de zile, m-am pregatit intens si cu o saptamana inainte am aflat ca nu mai mergem", a spus tenismenul la Dolce Sport.

Ion Ţiriac a participat insa la JO de iarna din 1964, de la la Innsbruck (Austria).

"A urmat Olimpiada din 1964, una dintre cele mai frumoase experiente pentru mine. Pe atunci, Jocurile Olimpice erau mai umane, ne cunosteam aproape toti! Acum, sportul a devenit o industrie, un business enorm", a precizat acesta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ