ION ŢIRIAC, despre SIMONA HALEP: Nu e nici fraieră şi nici proastă

| 20 noi, 2014

Ion Tiriac a vorbit despre gestul Simonei Halep de a renunta la antrenorul Wim Fissette, cel alaturi de care a avut cele mai mari performante.

Omul de afaceri, care este si un manager neoficial al Simonei, spune ca aceasta a luat cea mai buna decizie, dovada stand parcursul ei din tenis de pana acum. "Au avut un contract, care am inteles ca s-a incheiat si fiecare a hotarat sa se duca pe drumul sau. Simona Halep, banuiesc eu, a ajuns acolo unde e pentru ca nu e nici fraiera si nici proasta. Ea e desteapta, iar atunci cand te mariti cu unul pentru tenis, pai ala trebuie sa stie tot. Si ala e antrenorul. Eu sunt sigur ca va face o alegere potrivita", a spus Tiriac la Gala Natatiei romanesti.

In acelasi timp, el a laudat-o pe Halep pentru ca a reusit sa se faca iubita de romani intr-o perioada scurta de timp. "Dupa toate sporturile pe care le-am avut in varf si s-au dus, Halep este acum sportiva care se identifica cel mai mult cu poporul roman, fara sa insult pe nimeni", a mai spus acesta.

Simona Halep a anuntat in urma cu doua saptamani ca nu va mai colabora cu antrenorul Wim Fissette in sezonul 2015.

Potrivit mai multor informatii care au ajuns in presa, ea era nemultumita de faptul ca belgianul primea prea multi bani. De asemenea, faptul ca Fissette nu vorbea limba romana si nu ii putea da indicatii in timpul partidelor a fost un alt factor care a condus la decizia radicala luata de Simona.

Alaturi de WIm Fissette, Simona Halep a ajuns pana pe locul 2 in lume si a jucat prima finala de Grand Slam din cariera.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ