Ion Ţiriac, mesaj pentru premierul Ponta

| 28 oct, 08:43

Ion Ţiriac i-a transmis premierului Victor Ponta, dar şi ministrului Sportului, Gabriela Szabo, să se implice în finalizarea construcţiei Sălii Polivalente din Bucureşti.

Ion Tiriac a anuntat ca este dispus sa doneze terenul pe care se va ridica sala numai ca aceasta sa fie finalizata.

"I-am spus doamnei ministru Gabi Szabo, i-am spus si primului ministru: "Terminati, dracu', sala aia, ca ne facem de ras!". Ne facem de ras in toata lumea. Eu vreau sa aduc un Grand Prix de judo, dau banii, dar nu am unde. Este o sala la Cluj, dar capitala tarii nu e la Cluj, este la Bucuresti. Fac cadou statului, fara niciun fel de ban, cinci hectare, sapte hectare de teren la Otopeni sa faca sala", a spus Tiriac.

Constructia noii Sali Polivalente din Bucuresti nu a inceput nici acum, cele doua firme care s-au luptat pentru atribuirea contractului duelandu-se acum prin contestatii in instanta. In aceasta sala ar urma sa fie organizate Campionatele Europene de gimnastica din 2017, insa forul european ameninta ca va atribui organizarea altei tari daca nu va incepe constructia pana la finalul acestui an.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 oct, 23:36
mariana
Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ