Ion Ţiriac nu a putut vota la Paris din cauza cozilor. A venit la Bucureşti

| 02 noi, 2014

Ion Ţiriac se afla la Paris şi a vrut să voteze într-una din cele două secţii deschise în capitala Franţei. A fost aglomerație mare și acolo iar miliardarul a dorit să intre direct în cabina de vot, fără a sta la coadă, dar nu s-a putut și a votat în București până la urmă.

Am încercat să votez și la Paris azi dimineață. Am fost devreme, dar erau o mulțime de oameni atât la consulat cât și la ambasadă. Am găsit că e mai simplu aici”, a declarat Țiriac.

”Bănuiesc că fiecare vrea oarecum, chiar dacă e mai departe, să-și vadă țara în care s-a născut într-un viitor ceva mai bun decât în ultima vreme”, a explicat Ion Țiriac aglomerația din diaspora.

Reprezentantii Ambasadei României la Paris susţin că numărul celor care s-au prezentat la vot este mult peste cel din 2009, deşi oamenii au fost obligaţi să stea la o coada imensă şi există doar cinci ştampile de vot, ceea ce înseamnă că doar câte cinci oameni au voie în sala de votare, în acelaşi timp.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ