Ion Ţiriac rupe tăcerea: ce spune despre colaborarea cu Simona Halep

| 10 noi, 2014

Ion Tiriac a decis sa rupa tacerea si sa vorbeasca despre relatia pe care o are cu Simona Halep, dupa ce presa a speculat intens pe aceasta tema.

Mai mult, fostul partener de dublu al lui Ilie Nastase a criticat-o subtil pe Halep pentru ca a renuntat la antrenorul Wim Fissette.

"Nu stiu daca este bine ca si-a schimbat antrenorul", a explicat acesta.

Omul de afaceri neaga informatiile din media, potrivit carora ar fi noul manager al Simonei. "Nu sunt managerul Simonei Halep. Ne-am intalnit intamplator la Paris, unde am fost la un meci de tenis la baieti, sa aiba de unde invata", a spus Tiriac, conform Sport.ro, scrie ziare.com.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 noi, 2014
Vintila Elena
Locuri de munca urgente!
Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ