Iordănescu: Mă bucur că încheiem anul cu o victorie şi pe primul loc în grupa de calificare la CE

| 18 noi, 2014

Selecţionerul Anghel Iordănescu a declarat, marţi seară, după meciul amical cu Danemarca, scor 2-0, că este bucuros că naţionala României încheie anul cu o victorie, dar şi pe primul loc în grupa F de calificare la Euro-2016.

"Consider că este o victorie muncită, obţinută în repriza a doua, pentru că jocul din prima parte nu a încântat. Chiar dacă am schimbat mulţi jucători faţă de meciul cu Irlanda de Nord şi au absentat cei despre care ştiţi, consider că, cel puţin tactic, am făcut o partidă bună. Îmi doream foarte mult să obţin această revanşă pe care cred că toţi o aşteptam în faţa Danemarcei. Astăzi am întâlnit o echipă bună, puternică şi mă bucură faptul că am câştigat şi am încheiat anul pe primul loc în grupa de calificare la Euro-2016", a declarat Iordănescu în conferinţa de presă de după meci.

Iordănescu a afirmat că atacantul Claudiu Keşeru este un jucător foarte bun, cu simţul golului": "Faptul că a marcat atât de mult pledează pentru el. După revenirile lui Marica şi Rusescu, Keşeru va crea o emulaţie pe acest post, în beneficiul naţionalei".

Lucian Sânmărtean s-a simţit obosit la meciul cu Danemarca, susţine Iordănescu: "Mi-a zis asta la pauză, am încercat şi să-l menajez pentru că înainte mi-a spus că are o jenă şi nu ştie dacă poate juca. Până la urmă a intrat după ce am luat decizia împreună cu el şi doctorul echipei naţionale".

Reprezentativa României a învins, marţi, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0 (0-0), selecţionata Danemarcei, într-un meci amical în care ambele goluri au fost marcate de Claudiu Keşeru, în minutele 53 şi 58.

Reprezentativa României ocupă primul loc în grupa F, cu zece puncte, după disputarea a patru etape din preliminariile Campionatului European din 2016. Locul doi este ocupat de Irlanda de Nord, cu 9 puncte, iar pe trei se află Ungaria, cu 7 puncte. Finlanda este a patra în grupă, cu patru puncte, iar Insulele Feroe ocupă locul cinci, cu trei puncte. Grecia a acumulat un punct şi este ultima în grupă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ