Ipostaza UNICĂ în care a fost surprins Ion Iliescu. FOTO

| 10 dec, 2014

Se spune că o poză face cât o mie de cuvinte. Nu în toate cazurile, însă postura în care a fost surprins Ion Iliescu e un exemplu concret în acest sens.

Ajuns la 84 de ani, fostul preşedinte al României a participat, la Teatrul Naţional, la un eveniment dedicat lui Ivan Patzaichin.

Ion Iliescu a fost președintele Federației Române de Kaiac-Canoe între 1981 şi 1989, timp în care l-a cunoscut pe Ivan Patzaichin, atît ca sportiv, cît şi ca antrenor.

Citeşte şi: Răzbunarea lui Ion Iliescu față de marele contestatar din PSD

Sursă foto: Gsp.ro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 dec, 2014
Elena
Noutate absoluta, doar acum!
Noutate absoluta, doar acum! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ