Irina Begu, învinsă NEAŞTEPTAT în primul tur la Australian Open

| 19 ian, 10:26

Jucătoarea română de tenis Irina Begu, cap de serie numărul 29, a fost învinsă neașteptat de suedeza Johanna Larsson, cu 6-3, 6-2, marți, la Melbourne, în runda inaugurală a turneului Australian Open, primul de Mare Șlem al anului.

Begu (25 ani, 31 WTA) a cedat într-o oră și 19 minute, după ce anul trecut reușise cea mai bună evoluție a sa la un Grand Slam, calificarea în optimile de finală.

Irina Begu o învinsese Larsson (27 ani, 50 WTA) în singurul lor meci direct de până acum, anul trecut în sferturi la Seul, cu 6-4, 7-5, iar apoi a câștigat titlul.

Românca va primi 34.500 dolari australieni și 10 puncte WTA pentru participare. Begu va juca și la dublu, alături de Monica Niculescu, cele două fiind capi de serie numărul 9.

Monica Niculescu s-a calificat, luni, în turul al doilea, unde o va întâlni pe rusoaica Elizaveta Kulicikova, în timp ce, marți, în primul tur, Andreea Mitu a fost învinsă de Julia Goerges (Germania), cu 6-3, 6-4, iar Alexandra Dulgheru a dispus de australianca Storm Sanders cu 6-4, 6-2. Tot marți va juca și Simona Halep, a doua favorită, cu chinezoaica Shuai Zhang.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ