Irina Radu, TVR: Stelian Tănase minte cu program fix

| 25 sep, 2014

Irina Radu, directorul de programe al TVR, a postat un mesaj pe Facebook  despre Stelian Tănase, preşedintele-director general al SRTv, prin care îl acuză că minte zilnic.

"Asistăm la un circ penibil, susţinut în faţa parlamentarilor care plătesc pentru ce au instalat... Dar noi ce vină avem? Cum pot demonstra minciunile, oare ?? Omul Tănase minte zilnic, cu program fix. Ştiţi vorba aia cu hoţul strigă hoţii? De ce oare vârsta unora trebuie să ne ţină cuminţi, politicoşi, îmi pare rău că părinţii mei m-au educat aşa. Mama m-a învăţat să nu scuip. Greşit, mamă!", a comentat Irina Radu pe contul său personal de pe platforma Facebook.

Stelian Tănase a fost azi audiat în Parlament.

Preşedintele - director general al Societăţii Române de Televiziune şi-a manipulat colegii din Consiliul de Administraţie privind înfiinţarea unei fundaţii care să se ocupe cu atragerea fondurilor europene, a declarat joi preşedintele Comisiei pentru cultură şi media din Senat, Georgică Severin.

Citeşte şi: Stelian Tănase şi-a manipulat colegii din TVR

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ