Îşi pregăteşte Iohannis un auto-denunţ la DNA?

| 21 oct, 2014

Klaus Iohannis demonstrează în ultimele zile că nu este doar un personaj total netransparent, ci şi unul extrem de ipocrit. După ce a depus o plângere penală împotriva OUG privind statutul aleşilor locali, Iohannis ameninţă cu schimbarea guvernului, odată ce va fi ales preşedinte, subliniind fără nicio jenă că se bazează pe traseismul politic din Parlament.

Klaus Iohannis candidat. Atitudinea prezidenţiabilului ACL a fost taxată de senatorul şi totodată vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea, care l-a acuzat pe Iohannis de faptul că îşi doreşte să-i readucă la putere pe foştii şi actualii exponenţi ai regimului Traian Băsescu.

“În ciuda faptului că afirmă că se doreşte a fi un preşedinte mediator şi integrator, Iohannis îşi propune încă din prima sa zi la Cotroceni să provoace scandal şi instabilitate, anunţând obsesiv răsturnarea guvernului aflat astăzi legitim în funcţie”, a mai adăugat senatorul PSD.

Citeşte şi: Iohannis se încurcă în declarații: Liberalul oferă a șasea explicație diferită pentru casele sale

Presupunând că Iohannis ar ajunge la Palatul Cotroceni, există toate şansele ca certurile şi scandalurile care au marcat ultimul deceniu să continue pentru cel puţin încă cinci ani. Şi asta din cauza poziţiei inflexibile pe care Klaus Iohannis o adoptă în ciuda declaraţiilor de dragoste făcute la adresa principiilor democratice.

“Dacă preşedintele şi premierul provin din zone doctrinare diferite, nu au ce negocia”, declara săptămâna trecută Iohannis.

Klaus Iohannis Guvern. Dincolo de dorinţa patologică de a repune în funcţii de conducere a statului român personaje precum Blaga, Anastase, Videanu sau Ialomiţianu, ne întrebăm totuşi cum ar putea reuşi Iohannis să răstoarne un guvern aflat perfect legitim în funcție, de cât apelând la aşa-numiţii “traseişti” politici? Şi asta în condiţiile în care edilul Sibiului este azi supărat pe sutele de primari care, ce să vezi, au dorit să respecte votul românilor dat în 2012 şi au decis să nu se încuscrească cu cei de la PDL, părăsind partidul păstorit de neamţul de la Sibiu. Mai mult, prezidenţiabilul ACL a depus o plângere penală împotriva OUG privind statutul aleşilor locali. În aceste condiţii, ar fi cinstit ca Iohannis să depună anticipat un denunţ la DNA pentru faptul că doreşte să forţeze schimbarea guvernului cu ajutorul traseismului.

Citeşte şi: Ponta joacă în politica mare, Iohannis…ghinion

Dar după cum am văzut în ultima vreme, cinstea și Iohannis nu fac casă bună împreună. Klaus Iohannis este însă dovada vie că tupeul şi ipocrizia fac casă bună. 6 case bune, mai precis.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 oct, 2014
importuri china
importuri china
AFACERI IMPORTURI UTILAJE SI MARFA CHINA www.china2.ro
Facebook: IMPORTURI CHINA
+40 741 967 286
+40 730 159 186
[email protected]
21 oct, 2014
cantautor
Dl Ghita este deputat PSD..Vanghelie tot in PSD
Conversatia dintre Vanghelie si paparazzi relatata de WOWbiz.ro:

Marian Vanghelie: Ce e, ma, de ce ne urmariti?

Paparazzi: Buna seara. Cine va urmareste? Nu v-am urmarit.

M.V.: De ce ne urmariti, ma? Baa, il arestam pe Ghita?!!, Ba, f...ti m..tii m..ii!? Il arestam pe Ghita, ma? Fu..va m..tii-n gura cu GHITA si cu PONTA al vostru! Baa, stii ce sa.. 'm...iti rupem picioarele, ma! Fii atent ce-ti spun: ca am sapte masini pe voi acum, am trimis! Daca va mai prind o data, va bag in spital!

P: Ne scuzati.

M.V. Baa, da-te dracu-n m..tii m..ii!

Si pentru a fi si mai convingator, Vanghelie s-a napustit cu pumnii si cu picioarele pe masina paparazzilor, incercand sa deschida portiera din dreapta si, cel mai probabil, sa treaca la agresiuni fizice.

Cu o prezenta de spirit de invidiat, soferul autoturismului a pornit in marsarier, parasind apoi rapid zona, pentru a evita cele sapte masini trimise de primarul "care este" in teritoriu!
21 oct, 2014
eugen
Cele mai sigure locuri de munca!
Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi!
Pentru detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ