Cumperi pepeni? Cum îţi dai seama dacă un PEPENE este COPT şi PROASPĂT

| 22 iul, 2014

Este sezonul lor, însă de multe ori greşim în alegerea celui mai bun pepene. Iată cateve trucuri utile:

Data viitoare când mergi în piaţă, ţine cont de următoarele lucruri:

1. Mare sau mic, pepenele trebuie să se simtă greu pentru mărimea lui. Dacă ai de ales între doi pepeni de aceeaşi mărime, alege-l pe cel care cântăreşte mai mult.

2. Codiţa trebuie să fie verde. Cel mai simplu mod de a şti dacă pepenele este proaspăt cules este codiţa care trebuie să fie cât mai tare şi verde.

3. Caută-i punctul galben. Atunci când stă pe sol, pepenele dezvolta o pată gălbuie. Dacă e cremoasă, înseamnă că este copt.

4. Bate cu degetele în el. Un pepene copt va suna în gol.

Citeşte şi Dieta cu PEPENE ROŞU. Slăbeşti 8 kilograme în 13 zile şi elimini toate toxinele din organism

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 iul, 2014
florentin
Cele mai noi locuri de munca! Seriozitate maxima! Contract legal si incheiat imediat! Au inceput primele plati! Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi! NU e joc piramidal si NU e MLM! Cei care au inceput activitatea sunt foarte multumiti! Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Va trimitem detalii dupa ce expediati textul "Info" la adresa de email: [email protected]
22 iul, 2014
dumitru c
discuți
adevarat decînd manînc zilnic pepene rosu am si două esiri pe zi pepenele rosu mai conține si licopen care este bun pt. prostata.
22 iul, 2014
dumitru c
discuți
Crin sa-ș dea pumni în cap ca el la adus pe neamț acum otrage.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ