Iubitul Mihaelei Borcea, acuzat de fraudă cu fonduri europene

| 26 mai, 13:19

Procurorii DNA au descins astăzi în locuinţele asociaţilor Mihaelei Borcea. Aceştia sunt vizaţi într-o anchetă privind o fraudă de proporţii cu fonduri europene, cu un prejudiciu de peste 3 milioane de euro.

Însă nu doar asociaţii sunt vizaţi de aceste percheziţii, ci şi bărbatul despre care presa locală din Arad spune că ar fi iubitul Mihaelei Borcea, şi anume primarul comunei Zăbrani, Mihai Toader.

Potrivit anchetatorilor, afaceriștii au reușit să obțină fonduri europene pentru înființarea unei culturi de viță de vie  și au intrat într-un parteneriat public privat cu primăria din Zăbrani. Proiectul prevedea ca un teren să fie curățat, iar mai apoi să fie plantați butași cumpărați de la un cetățean italian.

Lucrările din proiect nu au fost realizate însă şi s-au făcut cheltuieli fictive. Răsplata primarului erau 50 de hectare de teren gata cultivat cu viță de vie. Procurorii DNA Timișoara îi cercetează pe inculpați pentru constituire de grup infracțional organizat, evaziune fiscală și fraudare de fonduri europene.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ