IULIA ALBU a ajuns la SPITAL. DE CE a fost OPERATĂ vedeta

| 11 iun, 20:10

Paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o pe vedeta in momentul in care se indrepta spre clinica doctorului Juravle, cel care avea sa ii faca interventia, una de altfel destul de dureroasa, dar totodata eficienta.

Imbracata sic, cu o fusta din jerse in dungi, in combinatie de rosu si negru, o camasa alba bufanta, o pereche de sandale maro si ochelari de soare personalizati, Iulia a atras toate privirile pe strada. Ea insa nu a bagat pe nimeni in seama si, hotarata, a intrat in spital pentru a scapa de problemele la picio, potrivit wowbiz.ro.

Dupa o ora si jumatate de stat in clinica, fashion editorul a iesit impreuna cu medicul Juravle din incinta si, in fata cladirii, s-au mai oprit pentru o mica discutie. Cu piciorul bandajat si in papuci medicinali, Iulia s-a mai sfatuit un pic cu doctorul sau, apoi si-au luat “la revedere”, cu un salut cordial si un sarut pe obraz.

Tag-uri: iulia albu, operaţie
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ