Iulian Herțanu, cumnatul premierului, dus la DNA. Vezi care este motivul

| 11 mar, 10:53

Cumnatul premierului VIctor Ponta, Iulian Herțanu, a ajuns miercuri la sediul Direcției Națioanle Anticorupție, informează B1 TV. Iulian Herțanu va asista, împreună cu Vladimir Ciorbă și Liviu Munteanu la percheziții informatice care se fac în dosarul în care cumnatul premierului este acuzat de fapte de corupție.

Iulian Herțanu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pe 18 februarie, în dosarul privind fraudarea de fonduri europene pentru lucrări de canalizare la Comarnic, executate de SC Grossman Engineering Group.

Conform anchetatorilor, în perioada 2011- 2015, Iulian Cristian Herţanu, administrator de drept şi, începând cu data de 25 aprilie 2014, administrator de fapt al S.C. Grossmann Engineering Group S.R.L., respectiv angajat al S.C. CVR Asfalt Construct Group SRL Dobroeşti, Vladimir Ciorbă şi Mihai Marian Coman au constituit un grup infracţional pentru a-şi adjudeca fraudulos un contract de lucrări finanţat preponderent din fonduri europene.

În acelaşi dosar, deputaţii Sebastian Ghiță şi Vlad Cosma şi preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, care au fost plasaţi sub control judiciar, sunt acuzaţi că i-ar fi sprijinit pe cei patru să obţină acest contract, punând presiune şi exercitând ameninţări asupra conducerii SC Hidro Prahova, firma Consiliului Judeţean care derula proiectul european, pentru ca societăţile respective să primească contractul, să obţină prelungiri ale termenelor prevăzute în acesta şi să primească ilegal bani în timpul derulării proiectului.

Citeşte şi: Iulian Herţanu, cumnatul premierului Victor Ponta, rămâne în arest preventiv

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 mar, 11:38
Andrei Pop-ziarista
ma mir,stiam ca doar ai lui Basescu erau prezumati de hoti
acum si ai lui Ponta?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ