Ivan: Rezultatele PSD-UNPR-PC la europarlamentare, un semnal că trebuie să continuăm ce am început

| 26 mai, 2014

Obţinerea de către PSD-UNPR-PC a jumătate dintre mandatele pentru Parlamentul European este un semnal că alianţa trebuie să continue pe drumul pe care a pornit, consideră purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat, europarlamentarul Cătălin Ivan, potrivit unui comunicat transmis luni AGERPRES

Ivan le mulţumeşte românilor pentru că au ieşit la vot şi oferă asigurări că europarlamentarii social-democraţi vor 'face România mai puternică în Europa'.

'Victoria Alianţei PSD-UNPR-PC în alegeri ne dă un semnal important că trebuie să continuăm pe drumul pe care am pornit, un drum apreciat de cea mai mare parte a românilor: reparaţii sociale, salarii şi pensii crescute, crearea de noi locuri de muncă, atragerea de investitori străini, taxe reduse şi relaxare fiscală, combaterea evaziunii fiscale, asigurarea condiţiilor pentru cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană', susţine Ivan.

Pe de altă parte, el subliniază faptul că rezultatele obţinute duminică responsabilizează.

'Este un vot de încredere care ne bucură şi care ne responsabilizează foarte mult în acelaşi timp. Le mulţumim românilor pentru sprijinul acordat! Am obţinut jumătate din mandatele ţării pentru Parlamentul European şi vom folosi această forţă pentru a face România mai puternică în Europa, pentru a promova interesele şi drepturile tuturor românilor, din ţară sau de peste graniţe', adaugă acesta.

Ivan menţionează că alianţa a obţinut al doilea cel mai bun rezultat al social-democraţilor din Uniunea Europeană.

'Scorul pe care Alianţa PSD-UNPR-PC l-a obţinut arată, totodată, că putem fi un adevărat model de urmat pentru stânga europeană, din moment ce avem al doilea cel mai bun rezultat al social-democraţilor din UE. Guvernul Ponta a reuşit ceea ce nu au putut să facă multe ţări dezvoltate: consolidare fiscală şi reducerea datoriei în acelaşi timp cu pornirea motoarelor economiei. Este o reţetă care trebuie aplicată şi în restul Europei pentru a lăsa de tot în urmă efectele crizei economice', susţine europarlamentarul Cătălin Ivan.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ