Jaf armat la o bancă din Baia Mare, oraşul este împânzit de poliţie

| 23 mai, 14:23

Polițiștii băimăreni sunt în alertă maximă după ce un jaf armat a avut loc la o bancă din oraș. Doi suspecţi înarmaţi au pătruns în unitatea bancară, i-au amenințat pe angajații băncii şi ar fi fugit cu o sumă importantă de bani.

tacatorii au reuşit să fugă şi poliţia caută 2 persoane înarmate, care au fi sustras aproximativ 100.000 de lei, potrivit actualmm.ro. Potrivit altei informaţii din presa locală, cei doi hoţi ar fi venit pe scutere şi ar fi fost surprinşi de camerele de supraveghere din zonă, transite axanews.ro. Unul dintre atacatori avea un pistol (posibil de calibru 9 mm), iar celălalt o macetă.

La ieșirile din Baia Mare au fost instituite filtre ale poliției, aceștia urmând să verifice toate mașinile care părăsesc orașul. Sunt filtre ale poliției pe DN 1C la ieșirile spre Satu Mare și Dej, pe DN 18B la ieșirea spre Târgu Lăpuș dar și pe DN 18B la ieșirea spre Baia Sprie.

Tag-uri: jaf armat, jaf banca
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ