Jandarmii au sancţionat şase persoane care au încercat să ocupe strada la Universitate, la mitingul de marţi seară

| 02 dec, 14:16

Jandarmeria Capitalei a sancţionat şase persoane, cu amenzi în valoare totală de 3.000 de lei, pentru "instigarea prin orice mijloace, iniţierea sau recurgerea la acţiuni violente sau alte manifestări, cu intenţia de zădărnicire ori tulburare, în orice mod, a adunărilor publice", după ce acestea ar fi încercat să ocupe carosabilul, marţi seară, cu ocazia unei manifestaţii în Piaţa Universităţii, potrivit Agerpres.

"Marţi, în zona Pieţei Universităţii din Capitală a avut loc o adunare publică organizată pe reţelele de socializare la care Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a luat primele măsuri preventive prin instalarea unor dispozitive de asigurare a ordinii publice în zonă şi relaţionarea cu participanţii prin intermediul echipelor de dialog. În jurul orei 20,30 un grup de persoane care participa la manifestaţia publică a încercat să pătrundă pe partea carosabilă prin violenţă, forţând cordonul de jandarmi, cu intenţia de a bloca circulaţia rutieră", informează un comunicat al DGJMB. 

Jandarmeria Capitalei asigură toţi cetăţenii că va adopta de fiecare dată o atitudine corectă, echidistantă şi legală faţă de toate manifestările desfăşurate în spaţiul public, însă nu va tolera acţiuni care pun în pericol siguranţa persoanelor sau a bunurilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 dec, 15:52
munca
Afaceri acasa!
Cum poti face bani pe net! Usor, pas cu pas, comod, acasa la tine: asa poti invata cum poti face bani pe net! Acest curs GRATUIT te invata rapid, in numai cateva zile, cum poti face bani pe net! Oricand vrei si tu cu seriozitate acest fenomenal curs online, solicita mai multe informatii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ