JO 2016. Delegaţia României pentru Olimpiada de la Rio cuprinde 104 sportivi

| 14 iul, 09:38

JO 2016. Delegația României pentru Jocurile Olimpice de vară de la Rio de Janeiro (5-21 august) a ajuns la 104 sportivi calificați, după rezultatele bune obținute de atletele din ștafeta 4x400 m și de înotătoarea Ana Iulia Dascăl, anunță Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR).

JO 2016. În urma evoluției bune de la Campionatele Europene, ștafeta feminină de 4x400m (locul 15 în clasamentul IAAF) a obținut dreptul de participare la JO 2016. Ștafeta a fost formata din atletele Sanda Belgyan, Anamaria Ioniță, Andrea Miklos și Adelina Pastor. La Rio, din ștafeta de 4x400 m vor mai face parte Bianca Răzor și Florina Pierdevară, sportive deja calificate.

La înot, Ana Iulia Dascăl a fost invitată de către Federația internațională (FINA) să participe la Rio 2016, precizează COSR.

Luni, Federația Internațională de Tenis a încheiat procesul de realocarea a locurilor în proba de dublu, astfel că româncele Andreea Mitu și Raluca Olaru au primit dreptul de a participa la JO de la Rio în proba feminină de dublu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ