JOCURILE OLIMPICE de la Soci - Patinatorul Zoltan Kelemen: E un miracol că suntem chiar aşa mulţi

| 02 feb, 2014

Patinatorul Zoltan Kelemen a declarat, duminică, la plecarea spre Soci, că nu se aştepta ca atâţia sportivi români să obţină calificarea la Jocurile Olimpice de iarnă, precizând că acest lucru este un miracol.

"E un miracol că suntem chiar aşa mulţi, nu mă aşteptam. Mă bucur sincer şi sper ca toată lumea să dea tot ce are mai bun. Probabil că în programul liber o să vedeţi şi o cvadruplă realizată de mine. Risc. Dacă îmi fac programul scurt, nu am cum să ratez finala. Evgheni Pluşenko ar putea lua aurul. El e acasă, rămâne o legendă şi sper să fie o competiţie spectaculosă", a spus Kelemen.

Schiorul Paul Pepene a afirmat că nu are emoţii înaintea Jocurilor Olimpice. "Mă simt pregătit şi abia aştept concursul. Nu o să spun că iau medalie, dar o să dau totul pentru România. Sunt campion mondial de juniori şi chiar nu am emoţii. Pot să prind o zi bună şi să ajung în faţă, pentru că toţi plecăm de la zero şi avem tot două mâini şi două picioare", a menţionat Pepene.

Schioarea Sara Timea consideră că nu are şanse la medalii: "Sper să fie foarte bine, dar din păcate nu sunt şanse la medalii, e imposibil. Am tras tare pentru calificare, pentru că e foarte greu să ajungi la Jocurile Olimpice".

Iulian Pîtea, care va lua startul în proba de sărituri cu schiurile, a declarat că nu are emoţii, deoarece nimeni nu a pus presiune pe el. "Nu am emoţii deloc, sunt foarte relaxat, pentru că e prima mea participare. Sunt foarte relaxat, pentru că nu s-a pus presiune pe noi şi nu se aşteaptă nimeni la foarte mult din partea noastră, dar asta nu înseamnă că nu o să fiu concentrat. Medalia va veni în 2018, e aproape o presiune".

Delegaţia României a plecat duminică dimineaţă la Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci, care se vor desfăşura în perioada 7-23 februarie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ