'Jos Mafia din asigurări!' Angajaţi ai service-urilor auto protestează în Bucureşti

| 02 dec, 2014

Peste 700 de angajaţi ai service-urilor din ţară protestează marţi, de la ora 11,45, în faţa Palatului Parlamentului, acuzând comportamentul protecţionist pe care Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) îl practică faţă de companiile de asigurări.

Protestatarii fluieră din vuvuzele şi scandează lozinci precum : ''ASF, nu uita, RCA e şpaga ta!'', 'Jos Mafia din asigurări', 'Jos ASF' şi 'Desfiinţaţi cloaca ASF'.

'La acţiunea de protest de azi (marţi - n. r.) participă peste 700 de reprezentanţi ai Asociaţiei Societăţilor de Service Auto Independente (ASSAI). Oamenii au venit cu autocarele din toată ţara pentru a manifesta faţă de comportamentul protecţionist pe care Autoritatea de Supraveghere Financiară îl practică faţă de companiile de asigurări. Noi cerem Parlamentului României să demită de urgenţă întreaga conducere a ASF, în frunte cu domnul Mişu Negriţoiu, desfiinţarea ASF şi înfiinţarea unei noi instituţii cu adevărat profesioniste, în care angajările să se facă pe criterii obiective. Nu în ultimul rând, solicităm adoptarea de urgenţă a Legii 400/2014, privind constituirea Corpului Experţilor şi Evaluatorilor Tehnici Auto din România, proiect de lege care se află în prezent în dezbatere parlamentară', a declarat preşedintele ASSAI, Cristian Muntean.

Acţiunea de protest din faţa Palatului Parlamentului este programată să se încheie la ora 13,00, manifestanţii urmând să se deplaseze în intervalul 13,00 - 14,00 către sediul ASF.

Organizatorii mitingului intenţionează să organizeze şi aici un protest de două ore, respectiv între orele 14,00 - 16,00 la care sunt aşteptaţi să participe în jur de 2.000 de membri ai ASSAI.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ