Jucătoare de tenis din România, bătută măr de tatăl ei pe teren

| 02 dec, 2014

Andrada Surdeanu, în vârstă de aproape 17 ani, a fost agresată imediat după un meci de tatăl ei, care îi este și antrenor! Acesta este reținut de poliția israeliană.

Andrada Surdeanu a pierdu, 2-6, 6-7, meciul cu Daria Kruzhkova, cap de serie numărul 1, in semifinalele turneului Marshall Open din localitatea israeliană Kiryat Shmona. Tatal sportivei, Lucian Surdeanu, care e antrenor de tenis la LPS Nicolae Rotaru, din Constanța, a lovit-o pe aceasta peste fata pana a umplut-o de sange!

Agresorul a fost reținut de poliția locală și încă este în cercetări, notează romaniatv.net.

Andrada Surdeanu și-a prezentat punctul de vedere printr-o postare pe Facebook. Ea recunoaște că a fost lovită de tatăl ei dar spune că nu a fost totul atât de grav pe cât s-a prezentat în presă.

"Oameni buni vreau sa va spun ca tatal meu nu este o bestie! Si si daca ar fi o bestie, v-ati dori sa aveti toti un "tata bestie" ca al meu! Dar si asa, tata nu este o bestie, este un om extraordinat, un antrenor exemplar si un om sufletist!

Nu am avut fata plina de sange, nu am avut nicio fractura nazala si nu, nu a venit niciun medic la fata locului!

Recunosc ca m-a lovit o data. Si ce? M-a lovit pentru ca meritam. Va spun eu: niciun parinte nu si-ar dori sa nu primeasca respect dupa atatea sacrificii si eforturi pentru copilul sau.

Asta am facut eu, m-am comportat iresponsabil si tatal meu a avut un moment de ratacire pe care orice parinte sunt sigura ca l-a avut. M-am speriat, recunosc, dar stiu ca regreta ce a facut si ma iubesti la fel de mult cat il iubesc eu!

Tot ce imi doresc acum este sa vina acasa, pentru ca aici ii este locul, langa familia lui! (...) Il iubesc pe tata si repet, imi doresc cu toata inima sa vina acasa, sa putem continua aceasta calatorie a tenisului impreuna cu suportul intregii familii!", a scris Andrada Surdeanu.

 

 

 

Tag-uri: Andrada Surdeanu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 dec, 2014
anonim
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ