Jucătoarea germană Andrea Petkovici, despre Simona Halep, după ce a fost învinsă în semifinala de la Paris

| 05 iun, 2014

Jucătoarea germană Andrea Petkovici a declarat, joi seară, după ce a fost învinsă de Simona Halep în semifinalele turneului de la Roland Garros, că românca a jucat fantastic în primul set şi a avut lovituri superbe, informează AFP.

"Sunt extrem de dezamăgită, pentru că am avut multe oportunităţi în al doilea set. În primul set, Simona a jucat fantastic, iar eu am avut dificultăţi în a-mi găsi ritmul. Simona juca într-adevăr foarte bine. Domina jocul găsind unghiuri pentru lovituri superbe. Apoi mi-am găsit ritmul şi am fost mai agresivă. Împotriva Simonei, trebuie să avansezi în teren şi să o împiedici să îşi facă jocul, pentru că ea ştie joace foarte inteligent şi foloseşte tot terenul. Când am început să fiu mai agresivă, am simţit că deţineam controlul. Însă nu am profitat de oportunităţile pe care le-am avut. Nu am făcut mereu alegeri bune. Dar ştiu la ce trebuie să lucrez şi sper că această participare a mea în semifinale este începutul a ceva minunat. Am căpătat multă încredere în mine. Am ajuns în semifinale fără să joc la cel mai bun nivel al meu şi pot să progresez. Este un lucru pozitiv", a spus Petkovici, potrivit realitatea.net.

Jucătoarea Simona Halep, locul 4 WTA şi a patra favorită, a învins-o, joi, scor 6-2, 7-6 (4), pe germanca Andrea Petkovici (27 WTA), şi s-a calificat în finala turneului de la Roland Garros, devenind prima sportivă din România ce ajunge în ultimul act a acestei competiţii după 34 de ani.

Calificarea în finala Grand Slamului de la Paris, fază în care va juca, sâmbătă, cu rusoiaca Maria Şarapova, o va propulsa pe Halep pe locul 3 WTA, după americanca Serena Williams şi chinezoaica Na Li.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ