Unul din juraţii emisiunii Românii au talent va pleca la Moscova. Află cu ce se va ocupa acolo

| 21 mar, 2014

Juratul Mihai Petre merge la Moscova pentru a fi alaturi de sora lui, Alina, care concureaza la Campionatul European de Dans Sportiv.

Pe data de 28 martie, Mihai Petre, cunoscutul jurat al emisiunii “Romanii au talent”, va pleca din tara, pentru cateva zile. Petre va ajunge in capitala Rusiei, la Moscova, pentru a fi alaturi de sora lui, Alina, care va concura impreuna cu partenerul ei la Campionatul European de Dans Sportiv.

“Am alergat zilele acestea pentru obtinerea vizelor pentru Rusia. Alina va ajunge mai devreme la Moscova, in timp ce Mihai va pleca spre Rusia pe data de 28. Este o competitie extrem de importanta. Alina si partenerul ei, cat si Mihai ca antrenor, au muncit foarte mult. Sper sa obtina si rezultate foarte bune la aceasta competitie, care este una extrem de puternica”, a declarat pentru WOWbiz.ro Coca Petre, mama lui Mihai.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ