Kelemen Hunor, la urne. Cum a votat liderul maghiarilor

| 16 noi, 2014

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat duminică, după ieşirea de la urne, că a votat pentru o Românie puternică, în care fiecare cetăţean este respectat.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 TURUL II. 'Am votat pentru o Românie puternică, în care fiecare cetăţean este respectat, fiecare comunitate este respectată, unde, încet-încet, dincolo de creşterea economică, fiecare vom găsi posibilitatea de atinge dezideratele şi scopurile în viaţa personală, în viaţa de familie şi toţi la un loc', a afirmat Kelemen Hunor.

El şi-a exprimat convingerea că România va avea, în anii ce vin, o creştere economică substanţială, subliniind că ţara noastră are nevoie de un preşedinte care să creeze consens în teme importante pentru societate.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 TURUL II. 'Eu cred că România, în anii care urmează, cu un efort substanţial poate să fie în regiune o ţară care va avea creştere economică mai mare decât cea preconizată şi avem nevoie de un preşedinte care are capacitatea de a crea consens în teme majore, în teme importante pentru societatea românească şi eu aici aş enumera câteva: educaţie, infrastructură rutieră şi feroviară, agricultură, sănătate şi drepturile minorităţilor naţionale, acele garanţii instituţionale care înseamnă şi păstrarea identităţii naţionale. Pentru aceste lucruri am votat', a afirmat liderul UDMR.

El a subliniat că viitorul preşedinte trebuie să fie 'un om echilibrat, extrem de bine pregătit, care să construiască şi care să respecte limitele Constituţiei'. Întrebat dacă a găsit aceste calităţi la candidaţii rămaşi în cursă, Kelemen Hunor a răspuns: 'Nimeni nu este perfect'.

REZULTATE EXIT POLL 2014 TURUL II. Liderul UDMR a adăugat că fiecare cetăţean are posibilitatea de a influenţa deciziile, iar mesajul său pentru maghiari este acela de a vota după convingerile proprii.

'Eu am spus că fiecare om care are drept de vot, influenţează deciziile şi are posibilitatea de a influenţa deciziile - şi maghiarii, şi românii, şi ţiganii, şi sârbii, toţi - fiecare să voteze după convingerile proprii şi acest lucru spun şi astăzi, în ziua votului', a conchis Kelemen Hunor.

Preşedintele UDMR a votat, împreună cu soţia sa, Eva, la secţia organizată în incinta primăriei din comuna sa natală, Cârţa.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ