Kelemen Hunor: Sunt convins că vom avea un rezultat bun; avem cel puțin 54 de primari

| 05 iun, 22:44

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat duminică seară, după închiderea urnelor, că formațiunea sa a obținut un rezultat bun la alegerile locale și că cel puțin 54 de unități administrativ teritoriale vor fi conduse de politicieni propuși de UDMR.

'A fost o prezență modestă la vot în toată țara, cu mici excepții, fiindcă sunt și localități unde prezența a fost foarte bună. (...) Sunt convins că vom avea un rezultat bun, vom avea un rezultat așteptat. Din acest punct de vedere, eu cred că până la numărarea voturilor trebuie să așteptăm, fără să spunem unde am câștigat, unde am pierdut. Dar noi suntem convinși că rezultatul va fi unul bun și că vom avea posibilitatea de a contribui la dezvoltarea comunităților locale și de a asigura acea predictibilitate pentru fiecare om, pentru fiecare comunitate, deoarece candidații noștri au avut proiecte concrete și răspunsuri credibile la așteptările oamenilor', a spus Kelemen Hunor.

Potrivit acestuia, UDMR ar fi câștigat cel puțin 54 de posturi de primări.

'În acest moment, pot să vă spun că 54 de localități e sigur că vor fi conduse de politicienii propuși de UDMR', a afirmat Kelemen.

El și-a exprimat speranța ca politicienii susținuți de UDMR să câștige funcțiile de primar la Târgu Mureș și la Satu Mare.

'Noi am văzut aceste exit-poll-uri și pot să spun că la Cluj ne onorează ceea ce am văzut până la această oră și sper că se va confirma. Avem un rezultat bun, atât la funcția de primar, cât și pentru consilierii locali. Am văzut că la Târgu Mureș și Satu Mare rezultatul va fi foarte, foarte strâns și eu nutresc speranța că vom câștiga alegerile, că vom avea posibilitatea de a veni în fața oamenilor și de a pune în aplicare ceea ce am promis și în aceste localități', a menționat Kelemen Hunor.

Potrivit sondajului IRES, la Cluj-Napoca, Emil Boc a câștigat un nou mandat de primar, cu 69,1%. Pe locul al doilea s-ar afla candidatul UDMR, Horvath Anna, cu 10,8%, iar pe locul al treilea, candidatul independent Octavian Buzoianu (8,8%), susținut de PSD+ALDE, UNPR, PNȚCD, PND și PRM.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ