Klaus Iohannis, a castigat alegerile în 9 ţări din diaspora

| 16 noi, 2014

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a castigat deja alegerile in cateva dintre tarile in care s-a incheiat procesul de vot in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, respectiv Australia, Noua Zeelanda si in Extremul Orient.

"O noua victorie, de data aceasta in Japonia! Le multumesc romanilor de acolo pentru increderea si votul lor!", a scris pe Facebook Klaus Iohannis, la ora 17.25, care ulterior a salutat si victoriile obtinute in Thailanda, Malaezia si Singapore, Noua Zeelanda.

In plus, el spus ca a castigat si alegerile din India: "Am castigat si in India! Va multumesc!".

Acesta a salutat anterior si victoriile din China si Coreea de Sud: "Le multumesc romanilor din China pentru o noua victorie covarsitoare! (...) Am castigat si in Coreea de Sud cu un procent urias! Va multumesc din inima!".

"Am castigat si in Australia cu un procent covarsitor de 94%! Va multumesc din suflet!", anuntase anterior Iohannis pe Facebook.

Nu in ultimul rand urnele s-au inchis in Malaezia, in urma numaratorii voturilor Iohannis iesind castigator cu 92%. Au fost 93 de voturi in total - un vot anulat, 6 Ponta, iar restul pentru Klaus Iohannis.

Alte două secţii de votare s-au ÎNCHIS. Cum au votat românii din China şi Coreea de Nord

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ