MONICA MACOVEI, o nouă lovitură pentru KLAUS IOHANNIS. Declaraţia EUROPARLAMENTARULUI

| 21 sep, 08:19

Europarlamentarul Monica Macovei este dezamăgită de președintele Klaus Iohannis, pe care l-a susținut la alegerile din 16 noiembrie 2014, deoarece nu și-a ținut promisiunile din campanie.

 

"Nu credeam că o să aducă ceva bine niciunul dintre ei (n.r. Victor Ponta și Klaus Iohannis), de aia am intrat în competiție. În turul doi, am vorbit cu Iohannis și a aprobat cele 10 principii. Mai mult nu se ține de ele. De câte ori a promis votul prin corespondență? A susținut în campanie, singur, nu eu am cerut asta, alegerea primarilor în două tururi. Ce a făcut? A promulgat legea cu alegerile din primul tur. Aici se contrazice pe el", a declarat, duminică seară, la un poste de televiziune, europarlamentarul Monica Macovei.

Liderul partidului M10 a mai spus că nu înseamnă să lupți cu corupția dacă spui că "politicienii, ca să nu mai fie corupți au nevoie de bani mai mulți".

"Iartă-mă, te rog, dar pentru mine nu asta înseamnă lupta cu corupția", a spus Macovei.

Citeste si: Klaus Iohannis îl primește luni pe noul ambasador al SUA

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ