Klaus Iohannis, anunţ despre LISTA FINALĂ a consilierilor de la Cotroceni

| 31 dec, 2014

Klaus Iohannis a declarat, intr-un interviu, cand isi va definitiva lista consilierilor care-l vor ajuta la Palatul Cotroceni. Din informatiile date reiese ca o parte din nou-veniti nu vor fi actuali politicieni.

"Echipa de la Cotroceni incă nu este completă, dar va fi in cursul lunii ianuarie. Unii dintre consilierii prezidentiali si consilierii de stat cu care am vorbit si care vor veni alături de mine in echipa mai au o perioada pana cand sunt liberi de contract, unii au o perioada de preaviz până când îşi pot părăsi postul pe care il au acum, altii trebuie sa termine cateva etape pentru a nu fi in incompatibilitate, dar lucrurile se vor rezolva rapid", a spus Klaus Iohannis, într-un interviu pentru turnulsfatului.ro.

Klaus Iohannis a numit pana in acest moment, urmatorii consilieri: Dan Mihalache (PNL), Dan-Andrei Muraru, Cosmin-Ştefan Marinescu, Tatiana Niculescu Bran, Adrian-George Scutaru (PNL) si Mihai Răzvan Ungureanu (PDL).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ