Klaus Iohannis: Astăzi am votat pentru România europeană. Alegerile sunt importante, sunt esenţa democraţiei

| 25 mai, 2014

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, primarul Sibiului, a declarat duminică, la ieşirea de la urne, că a votat pentru România europeană, fiind convins că nu vor exista fraude la alegeri nici la Sibiu şi nici în restul ţării.

 

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. 'Astăzi, am votat pentru România europeană şi dacă m-aţi întreba cu cine am votat, cred că este self evident, cu cea mai bună, cea mai competentă echipă. Personal, în calitate de persoană privată, sper să câştige o echipă care mă reprezintă pe mine, ca şi cetăţean european, la un nivel foarte bun', a spus Klaus Iohannis.

El a apreciat că prezenţa de până acum de la Sibiu 'nu e chiar mică', iar la secţia secţia 68 din municipiul Sibiu, unde a votat, prezenţa era 'destul de bună'.

Prim-vicepreşedintele PNL consideră că aceste alegeri sunt 'foarte importante' pentru România.

'Sunt foarte importante. Alegerile sunt întotdeauna esenţa democraţiei. Astăzi, ca şi altădată, oamenii să meargă la vot, fiindcă acesta este modul în care alegătorul participă la democraţie şi este un drept pe care ni l-am câştigat greu, ar fi păcat să renunţăm de bunăvoie la el. Eu îi îndemn pe sibieni să meargă la vot. Eu sper să meargă mulţi sibieni la vot', a îndemnat primarul Sibiului.

Klaus Iohannis s-a declarat 'optimist' în privinţa rezultatului alegerilor şi este convins că nu vor avea loc fraude duminică, la Sibiu.

Întrebat dacă el crede că vor avea loc fraude la aceste alegeri, Klaus Iohannis a răspuns: 'În Sibiu, nu. Nici în ţară nu cred că vor fi probleme semnificative'.

Klaus Iohannis a venit să voteze alături de soţia sa, Carmen.

Duminică sunt aşteptaţi să voteze 376.657 sibieni în cele 370 de secţii de votare din judeţ Sibiu, conform Biroului Electoral Judeţean

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ