Klaus Iohannis, atac la Guvern: România nu merită asemenea politicieni lipsiți de responsabilitate

| 24 ian, 20:15


Președintele Klaus Iohannis, aflat la Iași, cu ocazia declarării orașului Capitală Istorică a României, a ținut un discurs prin care a atacat actuala guvernare.

Klaus Iohannis a atacat guvernarea pesedistă, pe care a acuzat-o că periclitează viitorul ţării printr-o avalanşă de măsuri cu efecte care se arată dezastruoase, potrivit realitateadeiasi.net.

„Din păcate, la 160 de ani de la momentul pe care îl sărbătorim astăzi, în locul unirii în jurul interesului naţional şi al integrării depline în Europa, guvernanţii au preferat o hărmălaie populistă şi o jalnică ţopăială legislativă şi administrativă. În locul unei viziuni coerente, care să asigure României o dezvoltare sustenabilă, actualii guvernanţi periclitează viitorul ţării printr-o avalanşă de măsuri cu efecte care se arată dezastruoase. România nu merită asemenea politicieni lipsiţi de responsabilitate faţă de ţară”, a spus Klaus Iohannis.

Președintele a adăugat că Iaşul nu merită să ajungă un oraş „al investiţiilor mereu promise şi amânate“.

„Nici Iaşul, cu moştenirea sa istorică, nu merită să ajungă un oraş al investiţiilor mereu promise şi amânate, mai ales că vorbim despre proiecte vitale, precum autostrada ori spitalul regional. Unirea din urmă cu 160 de ani ne obligă să facem totul pentru a reda speranţa românilor într-un viitor în care ţara să fie bine guvernată, iar cetăţenii respectaţi“, a precizat Iohannis.

Tag-uri: Iaşi, Klaus Iohannis
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ