Generaţia Facebook a început să facă politică. Klaus Iohannis, AVERTIZAT de fanii săi

| 27 noi, 2014

Contul de Facebook a lui Klaus Iohannis, preşedintele ales al ţării, s-a umplut de postările românilor revoltaţi de vestea unei posibile numiri a lui Daniel Mihalache.

La scurtă vreme după apariţia acestei informaţii în presă, pe contul viitorului preşedinte au început să curgă comentariile celor care, când au votat pentru Primarul Sibiului au votat pentru schimbare, Sperând într-o Românie aşa cum o promitea liberalul, a lucrului bine făcut, fără imunităţi parlamentare, fără baronii fie ei roşii, albaştri sau portocalii şi curăţată de cangrena corupţiei.

Postările cetăţenilor se înşiruie sub o ultimă declaraţie mobilizatoare a lui Klaus Iohannis despre DATORIA de a lupta împotriva corupţiei, flagel care duce la o răsturnare endemică a valorilor.

Redăm câteva din comentariile ilustrative pentru modul în care a fost primită de mulţi dintre români vestea posibilei numirii lui Dan Mihalache într-un funcţie înaltă în viitorul staff de preşedinte a lui Iohannis.

"Noi, milioanele de oameni scârbiţi de politică oricărui partid-basist sau psd-ist, am votat un preşedinte al lucrului bine făcut, corect şi drept. Să fie limpede că victoria nu e a oportuniştilor politici, a acestui Mihalache, ci a poporului. Iar dacă acest popor de bună -credinţă este înşelat în aşteptări, dreapta va intra din nou la lada de gunoi.", avertizează Nicoleta.

"Vă rog să nu-l luaţi pe pe Dan Mihalache ca şef al cancelariei prezidenţiale. Nu are o istorie bună. (...) Dacă vrem o schimbare adevărată, ar trebui să începem cu modificarea legilor electorale, să se poată înfiinţa partide cu doar 3 membrii. Vrem o nouă clasă politică, nu să tot rotim nişte corupţi cu alţii, cum am făcut până acum.", cere Irina.

"Dan Mihalache nu are ce căuta la Cotroceni! V-am susţinut, ne ne trădaţi!" cere şi Aurel.

"Iohannis-team ! Mihalache chiar e propus pentru a deveni cartea de vizită a Cotroceniului?? Un Mirel Palada, versiune PNL PSD - traseist, slobod la gură şi anti-american?? Oameni buni, v-aţi pierdut simţul raţiunii?? Chiar duceţi lipsă de oameni integri, loiali şi inteligenţi în rândurile voastre? Continuaţi aşa, iar K. Iohannis va avea soarta lui Emil Constantinescu… Dacă asta doriţi, să va fie de bine!!", avertizează şi Florin.

Daniel Mihalache a fost consilier al lui Adrian Năstase, fost protejat al lui Teodor Meleşcanu, fost jurnalist la un cotidian FSN.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ