Klaus Iohannis cară oamenii cu autocarul la miting

| 08 noi, 2014

Mitingul anti-Ponta anuţat pentru, sâmbătă, de la ora 18.00, în Piaţa Operei din Timişoara, şi care a fost prezentat ca fiind un demers al societăţii civile beneficiază de sprijin din partea partidelor care-l susţin pe Klaus Iohannis, potrivit pressalert.ro.

La ora 16.00, în apropierea sediului PDL Timiş, a fost parcat un autocar înmatriculat în Iaşi şi branduit cu însemnele ACL şi cu figura primarului de Sibiu. Că vehiculul este unul folosit în campania ACL stă ca dovadă şi permisul primit de la Primăria Bacău pentru a intra în localitate, autocarul având 26 de tone şi fiind trecut ca aparţinând Alianţei Creştin Liberale.

Şoferul a spus că autocarul are capacitatea de a transporta 70 de persoane şi a venit de la Iaşi la Timişoara încărcat la capacitate maximă, iar călătorii vor participa la mitingul anti-Ponta.

Klaus Iohannis, reacție în premieră despre Angela Merkel

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 noi, 2014
dan
ii cara,dar pe banii cui?
08 noi, 2014
miha
INFORMATII
OFERTA ATRACTIVA DE JOB-LUCRAND DOAR 3 ORE PE ZI DE LA CALCULATORUL TAU DE ACASA CONECTAT LA INTERNET POTI CASTIGA CEL PUTIN 300 DOLAARI PE LUNA.OFERTA ESTE VALABILA PENTRU TOATE ZONELE TARII.PENTRU MAI MULTE DETALII TRIMITE”INFO” LA ADRESA [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ