Klaus Iohannis, cel mai emoţionant mesaj pentru soţia sa

| 23 mai, 16:15

Sute de oameni, la marea lansare a cărţii lui Klaus IOhannis "Primul Pas". Preşedintele a venit de mână cu soţia, pentru care a avut şi un mesaj emoţionant: i-a mulţumit pentru momente dificile din timpul campaniei în care i-a stat alături. De altfel, în noua sa carte, Iohannis dezvăluie culisele alegerilor electorale prezidenţiale. La această oră preşedintele să autografe fanilor.

"Am avut, în afară de simpatie şi voturi, foarte mult sprijin. Sprijin din partea soţiei mele,Carmen, care şi azi a ţinut să vină expres pentru lansare...şi îi mulţumesc. Imaginaţi-vă o persoană care stă acasă sau la şcoală şi nu poate face nimic, dar trebuie să suporte toată campania. Asta a făcut soţia mea, Carmen. De multe ori am avut impresia că dacă spre mine au venit energiile, ea a trebuit să blocheze tot ce era negativ.", a declarat Klaus Iohannis la lansarea cărţii sale.

Citeşte şi: Klaus Iohannis şi-a lansat cartea "Primul Pas": Campania electorală pentru Cotroceni nu a fost o experienţă plăcută

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ