Klaus Iohannis, CRITICAT din PNL pentru reacţia în cazul Şova

| 27 mar, 14:54

Klaus Iohannis este criticat chiar din rândul partidului care l-a propulsat în fruntea ţării. Un senator PNL spune că Parlamentul nu a blocat justiţia, iar afirmaţia făcută de preşedinte este deranjantă pentru parlamentarii care au votat pentru cererea DNA.

Vristian Bodea a afirmat faptul că majoritatea celor din Senat au votat pentru reținerea și arestarea senatorului Dan Șova. dar ”niște șmecheri din fruntea Senatului au învârtit niște hârtii și au făcut un șemn politic”.

”Pentru asta, nu poate fi blamat întregul Parlament”, a spus acesta.

Aceasta este prima reacție a liberalilor împotriva lui Klaus Iohannis, după ce acesta a fost investit în funcția de președinte.

”Mi se pare normal să atrag atenția omului când greșește. Nu poți să arunci in aer intregul senat. De ce mă bagă la toți parlamentarii? Nu tot Parlamentul e bătut în cap!”, a mai spus Bodea.
Cristian Bodea a mai subliniat că președintele trebuie să știe atunci când greșește, indiferent daca observația vine de la psd-ist sau de la un pnl-ist.

Este vorba despre acelaşi politician care i-a atras atenţia actualului preşedinte, chiar înainte de a fi investit, 'să nu îl copieze pe Traian Băsescu'.

Citeşte şi: Geoană: Votul în cazul lui Șova, un vot cu un simbolism mai înalt decât alte momente similare

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ